Speltips, Chelsea – Dynamo Kiev 4/11: Skrällpolletter från London

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2015

Krisen är total i Chelsea och få tendenser talar för att formen ska vända – därför en passande situation att spela emot dem. Skrällförlust att vänta mot Dynamo Kiev?

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Går att bolla fram och tillbaka för att försöka hitta svar på den situation Chelsea är i; varför är skillnaden så pass stor från i fjol? Vad har hänt med de engelska mästarna? Kommer det vända? Om – när?

Är sannolikt inte den enda som suttit och väntat på att det ska vända – även om vi levererat skrällrekar mot Chelsea, vilka suttit till fina siffror – för de blåa från London. Truppen är ju fullproppad av spets och kvalité – ändå får de inte till det.

En 15:e plats i Premier League, trea här i CL-gruppspelet och uttåg ur Ligacupen. Under all möjlig kritik. Allt annat än vad som väntats av dem.

Skrällen måste testas

Dynamo Kievs förmågor ska förstås inte överdrivas, men man är ryska mästare och var de som bröt starka Shakhtar Donetsk sjuka svit med fem raka förstaplatser i den inhemska serien. Just nu, 12 matcher in i spelåret, är man på toppen av kullen tillsammans med just den nämnda konkurrenten. Det visar ändå på att klubben är i en intressant utvecklingsspiral.

Inte ska man skämmas över vad som presterats i CL heller; är tvåa, flåsar Porto i nacken, med en vinst, två kryss och noll förluster. Omvända matchen med denna slutade mållös, en match där Kiev hade mest boll medan chanserna var jämnt fördelade. Hade kunnat sluta hur som helst.

God form för ryssarna också. Man har vunnit båda matcherna sedan dessa två möttes sist, med en målskillnad på förkrossande 7-0.

Chelsea däremot: tre raka förluster, en av dessa efter straffar förvisso – och West Ham, Stoke och Liverpool skapar knappast ett omöjligt spelschema tillsammans. 1-3 hemma mot Liverpool senast var en usel prestation och den höjer knappast moralen inom laget…

5,50x för den raka tvåan ses som en vettig skrällinvestering.

Speltips:

Speltips: Dynamo Kiev vinner, rak tvåa
Odds: 5,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/11
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chelsea 1,75 nordicbet logo
Oavgjort 3,80 mybet logo
Dynamo Kiev 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,00 expekt logo
Under 2,5 mål 1,90 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: