Speltips, Chelsea – Manchester United 23/10: 1X2-tecken plockas i tungviktsfajten

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2016

Storklubbarna Chelsea och Manchester United möter varandra i veckans sista Premier League-fajt, med avspark 17:00. Vi har analyserat matchen och finner starkt intresse av ett 1X2-tecken.

Femman mot sjuan – med siktena uppåt i tabellen. Titelkandidater kan de alltjämt tituleras som, men för det handlar om att inte hamna mer på efterkälken nu och de tre pinnarna som ska fördelas här är av största möjliga betydelse.

För Manchester United har seriestarten – och även Europaspelet – varit en stor besvikelse. De plitades ner som nästfavoriter att vinna hela kalaset inför spelåret, strax bakom lokalkonkurrenten City. Men José Mourinhos manskap, med Zlatan Ibrahimovic i spetsen, har visats sårbara och frågan är om de håller för den absoluta toppstriden?

Och så är även fallet för Chelsea. Mestadels har de presterat väl, men fallit när nivån skruvats upp; förlorat mot såväl Arsenal (0-3) som Liverpool (1-2).

Phil Jones saknas alltjämt för United. Schneiderlind och Smalling är osäkra och ska testas närmare inpå avspark. Zouma, Fabregas, Ivanovic och van Ginkel missar för Chelsea. Oscar och Willian har rest hem till Brasilien av familjeskäl och det återstår att se om de kan medverka.

Krysset spelas

Att Manchester United i främsta hand kommer till Stamford Bridge med siktet på krysset är tveklöst. Det är ett förhållandevis försiktigt United vi fått skåda vid flera tillfällen och bortamatchen mot Liverpool förra veckan var praktexempel – 0-0 skrevs slutresultatet i en match där man knappt skapade en enda målchans och motståndarna få.

Liknande matchplan nu, möjligen?

Chelsea har ju också haft problem när nivån på motståndet skruvats upp, men borde inte, på hemmaplan, torska en match som denna. Hur mycket är de villiga att offra för att eventuellt knipa hem tre pinnar? Känslan är – inte alltför mycket.

Fjolårets inbördes möten var tillknäppta historier och slutade båda oavgjorda. Fyra av de sex senaste likaså.

Krysset är det tecken jag finner starkast intresse av och det spelas till smakrika 3,30 x insatsen hos Betsson, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 + 200 kronor!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 23/10
TV:  Viasat Sport Premium & Viasat Ultra HD (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: