Speltips, Chelsea – Paris Saint-Germain 9/3: Nya målpoletter – in!

Spelbloggare Publicerat: 9 mars 2016

En av de mest intressanta returfajterna i CL-åttondelsfinalerna stundar under onsdagen – mellan Chelsea och Paris Saint-Germain. Spelbloggare.se har, självklart, hittat ett spelobjekt till fina värdesiffror.

Hämta din bonus inför CL-festen: Här hittar ni spelbolagens bästa kampanjer just nu!

Dominans under merparten av matchen för PSG, men viss oskärpa betydde att siffrorna ”endast” skrevs 2-1 till fransmännen – faktum är det var och fortfarande är Chelseas första förlust med Guus Hiddink vid rodret. Den som bröt målnollan var svenskstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Frågan är om det här är hans sista chans att få höja CL-pokalen?

Favoriterna till att lösa den åtråvärda kvartsfinalbiljetten, delvis på grund av hur det såg ut i match nummer ett, men framförallt resultatet, är förstås Paris Saint-Germain. Oddsen står i skrivandets stund i 3,10-1,42 på den marknaden. Spelbolagen har, utan tvekan, sagt sitt.

Spelet suttit i 6/7 senaste inbördes mötena

I det första mötet prickade vi in över 2,0 mål (asian handicap) till 1,72 x insatsen – och vi fortsätter skövla värde på målmarknaden, men nu i en annan form.

Returerna brukar inte bli lika tillknäppta som de första mötena, eftersom det oftast innebär att ena parten måste jaga resultat. Nu – att båda sidorna ska måla; ett spel som bäst står i 1,91x, vilket dukas upp av Unibet. Klara värdesiffror.

Förvisso av stor betydelse för Chelsea att hålla nollan här, annars måste man ju göra minst två baljor för att ha chansen att avancera vidare – men detta måste kombineras med att positionerna ska pushas upp eftersom de alltså jagar i uppförsbacke från start.

Och att hålla nollan mot ett PSG med spelare som nämnda Zlatan och Edison Cavani i offensiven – det är svårt, framförallt nu när John Terry väntas missa matchen. En offensiv maskin som bara pumpar och pumpar på. PSG vet också om vikten av att få in ett bortamål, eftersom 0-0 annars är det enda resultatet som kan få dem vidare.

Chelsea har sju matcher efter varandra där det bjudits på mål åt båda håll. Så har det även blivit i PSG:s 4/5 senaste samt 6/7 senaste inbördes mötena, som spelats mellan 2012 till nu.

Även om det kanske kan bli lite avvaktande till en början, ser undertecknad båda lagens möjlighet att få pryda målprotokollet som stor. BLGM – ja spelas alltså till 1,91 x polletterna hos Unibet. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 9/3
TV:  tvtre logo viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chelsea 2,85 betsson logo
Oavgjort 3,40 unibet logo
PSG 2,70 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,14 redbet logo
Under 2,5 mål 1,80 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: