Speltips, Chelsea – Tottenham 26/11: Vi höjer nivån i derbyt

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2016

Lördagens smällkaramell bjuder lokalrivalerna Chelsea och Tottenham på – och då testar vi ett kombinationsspel värt hela 3,10 x insatsen.

Londonderby på tapeten! 18:30 är det avspark på Stamford Bridge och matchen visas på Viasat Sport Premium, Viaplay eller i superkvalitet på Viasat Ultra HD. Givet TV-val, trots hård konkurrens av fantastiska matcher.

Chelsea har efter en period av superba resultat – och prestationer för den delen också – studsat upp i toppen av Premier League; leder på 28 pinnar mot jagande Liverpool och Manchester Citys 27. Även ett par konkurrenter häck i häl på dem.

Gästande ”Spurs” var i en bra position för ett par, tre veckor sedan. De har dock inte förmått att varva Champions League med Premier League – nu bara vunnit en av de nio senaste matcherna, och det håller inte om man ska fajtas om några titlar.

Kombinationsspelet synas

Är det möjligt att stoppa Chelsea just nu?

Absolut, men att Tottenham skulle vara de som står för den bedriften är desto mer osannolikt. Derbyn är alltid svårtippade, men Chelsea har formen och även klassen. Ettan känns bra.

Maskineriet rullar på alldeles utmärkt för Chelsea; defensiven sitter, precis liksom offensiven. Backlinjen har smorts samman, utstrålar harmoni och på mittfältet finns en spelare som Kanté och han är betyder extremt mycket.

För att sätta lite statistik på det här med att Chelsea som helhet fungerar; hela sex raka matcher har man vunnit och hållit nollan i.

Klart sämre för Tottenham, som bara vunnit en av de nio senaste matcherna. Är svajiga och saknar även försvarspjäsen Danny Rose. Tufft avbräck!

När vi får hela 3,10 x smeten för att Chelsea både ska vinna och hålla nollan, då kan jag inte hålla fingrarna borta. Platsen är Bet365 och hos dem får ni 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner och håller nollan
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 26/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: