Speltips, Chelsea – West Bromwich 11/12: Fint spelvärde hittat – skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 10 december 2016

Vi höjer ett varningens finger för oddsdropp på vårt speltips från den tidiga söndagsmatchen mellan Chelsea och West Bromwich på Stamford Bridge. Håller serieledarna för favoritskapet?

Som de stormar fram, Chelsea.

Londonklubben hittas på toppen av kullen i Premier League, och det är överraskande. Åtta seriematcher vunna i följd innebär att man spurtat ifrån lite också, med betoning på; lite. Avståndet ner till tvåan Chelsea är på tre pinnar och till trean Liverpool samt fyran Manchester City fyra.

Ett på pappret tacksamt spelschema väntar dessutom Chelsea de närmsta veckorna, så det är nu de har chansen att dra ifrån på allvar.

En sensation är kanske att ta i, men West Bromwich är en superskräll i årets Premier League. Vem kunde tro att de skulle vara placerade sjua i tabellen när hela 14 matcher är avverkade? Det skulle mer eller mindre ett under till för att man ska kunna utmana om Europabiljetterna, men en plats på den övre tabellhalvan? Inte alls omöjligt.

Hemmakaptenen John Terry är alltjämt out, men tillbaka i spel kommer Nemanja Matic. Plus! Gästerna ser ut att kunna komma till spel med mer eller mindre hela truppen hel och intakt.

Chelsea klasserna bättre

Finns inte så mycket att diskutera här – visst ska Chelsea ha ännu större chans att plocka en bekväm trea än vad oddssättarna antyder med deras nedplitade siffror?

Fantastisk form i Chelsea! Åtta raka vunna i serien och alla förutom en av dessa har kommit med större siffror än uddamålet. 0-1 vändes till en 3-1-vinst borta över toppkonkurrenten Manchester City senast. Mycket tillfälligheter som avgjorde, men den effektivitet som Chelsea visar upp är extremt imponerande.

Tillbaka på Stamford Bridge nu, var Chelsea varit fruktansvärt starka.

West Bromwich kämpar på bra med det material de har. Fått sakerna att rulla på; har 3-1-0 i formraden, men annars fått bekänna färg när svårighetsgraden skruvats upp; förlorade exempelvis över Manchester City med 0-4 i slutet av oktober – på hemmaplan.

Ska skilja en hel del här – mer eller mindre allt talar för att Chelsea plockar en stabil trea…

Chelsea -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – spelas till 1,86 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Chelsea -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00, lördag 11/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: