Speltips, Chelsea – West Ham 19/3: Obefogat stora derbyfavoriter

Spelbloggare Publicerat: 18 mars 2016

När var skillnaden så här pass liten mellan Londonrivalerna West Ham och Chelsea? Mästarna fortsätter ändock överskattas av marknaden och då är det på sin plats att hoppa in på andra sidan…

Med Guus Hiddink vid rodret har mästarna Chelsea till viss del hittat tillbaka. De akuta problemen är undansopade, men de ser ändå inte i närheten av lika solida ut som under fjolåret. Under den senaste veckan har man fått vinka adjö till såväl FA-cupen som Champions League – de sista titelchanserna detta spelår.

Upp till femman West Ham, som innehar den sista Europaplatsen, har Chelsea nio pinnar. Det är förvånande vilken nivå de hållit, ”The Hammers” – en av de mest positiva skrällarna i serien. Nivån har varit stabil sedan starten; bara sex av 29 matcher har förlorats, tio slutat oavgjorda och 13 vunnits.

Obefogat stora favoriter

Varför Chelsea är så pass stora favoriter inför den här matchen, det är en gåta. Givetvis viss hopplöshet bland spelarna efter uttågen ur Champions League och FA-cupen, även om chansen att plocka en Europabiljett fortfarande lever. Med all sannolikhet blir det dock en plats i mittenskiktet – nio pinnar är ett stort avstånd att hämta in på lika många matcher.

Gästande West Ham är fasansfullt starka just nu. Inte en enda av de sju senaste matcherna har förlorats trots relativt starkt motstånd och 1-1 borta mot Manchester United förra veckan följde upp fyra vinster efter varandra. De har visat att de kan fälla vilka som helst i serien.

Och Chelseas briljante spets i Diego Costa, avstängd, saknas. Försvinner en hel del udd i hans frånvaro. Eden Hazard är osäker för spel. Samtidigt lättas situationen upp på West Hams skadefront – positiva besked!

Det omvända mötet vann West Ham med två mål mot ett. Nu ser vi deras möjlighet till att plocka åtminstone en pinne som stor och de spelas med +0,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid uddamålstorsk – till fantastiska 1,95x.

Speltips:

Speltips: West Ham +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 19/3
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chelsea 1,75 betsafe logo
Oavgjort 3,90 betsson logo
West Ham 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,86 redbet logo
Under 2,5 mål 2,05 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: