Speltips, Chile – Argentina 25/3: Offensiv kraft tillkommer – målrikt?

Spelbloggare Publicerat: 23 mars 2016

Det sydamerikanska VM-kvalet har återstartat. Chile och Argentina bjuder upp till kamp i den chilenska huvudstaden – båda parter är i stort behov av tre pinnar. Betyder det att en målrik match kan vara att vänta?

Finns mer att krama ur både Chile och Argentina. De hittas på femte- respektive sjätteplats i gruppspelet som består av tio nationer. De fyra första avancerar vidare, eventuellt den femte – självfallet vore det fiaskon om dessa två inte nådde världsmästerskapet i Ryssland.

Chile inledde kvalet starkt med vinster över Brasilien och Peru, för att sedan ”bara” spela oavgjort hemma mot Colombia och därefter bli överkörda av Uruguay – slutresultatet: 0-3. Gästerna inledde sämre, för att sedan ha kommit upp lite mer i nivå; åkte på en oväntad torsk i premiären mot Ecuador, för att sedan spela oavgjort mot Paraguay och Brasilien och till slut plocka en uddamålsvinst över Colombia.

Messi tillbaka

Det är klart – endast fyra matcher är avverkade, men det är på tiden att pinnarna trillar in nu. Räknar med att båda parter har siktena inställda på alla tre pinnarna.

Bäddar dessutom för att det kan bli på tal om en svängig fajt i och med att Argentina, som gäster, innehar favoritskapet och således kanske blir lite mer manade att pusha upp positionerna. Talar för en målrik batalj? Jo, möjligheterna för det känns stora.

Anfallaren Eduardo Vargas, avstängd, missar matchen för Chile, men han har ändå varit kall under spelåret och ska kunna ersättas okej. Större avbräck i Arturo Vidal, som förvisso har en rätt vass avslutsfot, men framförallt kommer hans tjänster saknas defensivt.

Känns som att Chiles defensiv fortsatt kan skakas om medan offensiven står stark. Den stora nyheten för Argentina, som haft brutala problem på anfallsfronten, är att Leo Messi är tillbaka efter att ha missat de inledande fyra matcherna. Borde bli en rejäl vitamininjektion för anfallsspelet, världsstjärnan.

Håller underspelet på 2,5-målslinan som favorit kontra övern, men inte i närheten av så stor som oddssättarna vill få det till. Överspelet klipper vi till 2,30x hos Expekt.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:30, natten mot fredag 25/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Chile 3,30 betrally logo
Oavgjort 3,30 unibet logo
Argentina 2,45 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,63 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: