Speltips Cincinnati – Atlanta United 22/7: Sexpoängare

Axel Sjödin Publicerat: 19 juli 2021

Cincinnati välkomnar Atlanta United i östra konferensen för en riktig sexpoängare i tabellens nedre hälft.

Cincinnati - Atlanta United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmalaget letar fortfarande efter sin första vinst hemma på TQL Stadium men bör ha rätt goda förutsättningar för att lyckas under natten till torsdag. Det ska sägas att Cincinnati mestadels spelat borta hittills och att de fyra hemmamatcher de spelat såhär långt har varit mot tufft motstånd mestadels, men hemmapubliken lär vara väldigt sugna på att få se en vinst och Atlanta är definitivt ett överkomligt motstånd.

Dessutom har Cincinnati haft en kortare period med bättre form nu under den senaste månaden. Två vinster, två kryss och en förlust på de senaste fem är en klar förbättring jämfört med hur de öppnade säsongen.

Den senaste matchen som slutade i förlust mot Montreal kunde dessutom lika gärna slutat hursomhelst känns det som. Matchen böljade fram och tillbaka, men Cincinnati hade tillslut en 4-2 ledning med 20 minuter kvar att spela. Montreal lyckades dock få in tre mål till under ordinarie tid och vann med 5-4 i en helt galen match.

Det var en tung förlust såklart, men ifall de ska ta med sig något positivt från matchen så är det i alla fall att de verkligen kan utmana lag som är med och slåss i toppen. Cincinnatis form verkar alltså hålla i sig fortfarande och deras tredje säsong någonsin i MLS ser betydligt ljusare ut än de tidigare två.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlanta har gått back i utvecklingen

Gästerna har haft det tuffare då de också är en klubb som förväntar sig mer av laget än Cincinnati är ännu. Efter åtta raka matcher utan vinst för Atlanta så fick den argentinske tränaren Gabriel Heinze tillslut lämna sitt uppdrag på tränarbänken i söndags.

Ibland ges tränare alldeles för lite tid, men i Heinzes fall var det nog ett klokt val då Atlanta verkligen tagit ett steg tillbaka i utvecklingen under hans styre. Atlanta gick med i MLS 2017 och är också en ung klubb, men har initialt haft mycket större framgångar.

Den assisterande tränaren Rob Valentino tar nu över som interimtränare så länge och det återstår att se ifall det kan få något effekt redan inför mötet mot Cincinnati som är påväg uppåt i tabellen och bara befinner sig en poäng bakom Atlanta.

Det är en match som på förhand är svår att förutspå även om Cincinnati bör ses som svaga favoriter här i min mening. Att båda lagen gör mål känns dock som bättre oddsmarknad med tanke på hur Cincinnatis matcher sett ut på senaste med väldigt tveksamt försvarsspel och med bra utdelning framåt. Att båda lagen gör mål spelas alltså hos Campobet för 1.74 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.74
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 02:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: