Speltips Cincinnati – Columbus 10/7: MLS

Simon Pålsson Publicerat: 8 juli 2021

Major League Soccer tar paus en vecka innan nästa omgång ska avgöras. Den sista matchen den här helgen spelas mellan FC Cincinnati och Columbus Crew.

FC Cincinnati - Columbus Crew

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med nederländaren Jaap Stam på ena sidan och amerikanen Caleb Porter på andra sidan är det dags att se FC Cincinatti mot Columbus Crew i omgångens allra sista omgång i amerikanska Major League Soccer.

Det är två lag med väldigt stukade trupper som ska göra upp, med tanke på att många spelare befinner sig iväg på landslagsuppdrag. Det kan tyckas lite märkligt att spela vidare MLS när det avgörs två stora turneringar i Syd- och Mellanamerika samtidigt. Men så är fallet – och på något vis är det lika för illa.

Det här är inte två av lagen som har imponerat mest hittills under säsongen. Det är två lag som har en hel del kvar för att kunna utmana på allvar – och jag kan inte se hur det ska kunna gå. Det är snarare risk att båda lagen inte ens får spela slutspelet.

Men förväntningar inför den här specifika matchen går ju ändå att ha, med tanke på att båda lagen bör se den här motståndaren som en sådan som man kan vinna mot. Det är alltså tre potentiella poäng som väntar för båda lagen.

FC Cincinnati har under Jaap Staam försökt ändra sitt spelsätt, men med fem förluster på tio omgångar kan vi väl konstatera att man inte riktigt är där än.

Columbus Crew har ett klart bättre poängsnitt – cirka 1,5 poäng per match – men är inte heller det ett lag som känns helt färdigt. Däremot har man ett par individuella spelare i Snatos, Zelayryan och Kitchen som sticker ut.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  Hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Många tapp i MLS

Som nämnts tidigare har många lag i MLS nu ett par viktiga spelare borta eftersom det är landslagsfotboll både i Gold Cup och Copa America parallellt den här sommaren.

I hemmalaget saknas exempelvis Allan Cruz och Ronald Matarrita av just den anledningen, samtidigt som man har skador på Maikel van Der Werff och Zico Bailey.

I bortalaget är Gyasi Zardes, Derrick Etienne, Eloy Room, Kevin Molino och Liam Fraser alla borta på landslagsuppdrag. Josh Williams och Milton Valenzuela är tveksamma, samtidigt som Artur och Bradley Wright-Phillips står över på grund av skador.

Under 2,5 mål spelas till 1.75 gånger insatsen hos Lucky Sports. Jag tror att vi får se två lag som inte riktigt är trimmade att köra igång fullt ut än.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 01:30, lördag 10 juli 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: