Speltips Cincinnati – New England 2/7: Seriefinal

Martin Efvergren Publicerat: 1 juli 2023

FC Cincinnati och New England Revolution gör upp i en seriefinal i MLS Eastern Conference. Matchen spelas natten till söndag den 2 juli 2023 med avspark kl 01:30, svensk tid.

Cincinnati – New England

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

FC Cincinnati har sett väldigt stabila ut genom hela säsongen och har kopplat greppet i toppen av MLS Eastern Conference. På sina 19 spelade matcher har man tagit 43 poäng och är därmed sju poäng före tabelltvåan New England Revolution. Därtill har Cincinnati radat upp fyra segrar i cupspelet.

Förra helgen åkte man dock på sin blott andra förlust den här säsongen då man föll med 3-0 borta mot DC United. I slutskedet fick försvaren Ian Murphy syna det röda och är således avstängd den här matchen.

På hemmaplan har Cincinnati emellertid ännu inte tappat en enda poäng. Senast vann man med 3-0 mot Toronto FC och sviten är därmed 13 raka hemmasegrar, alla tävlingar inräknade den här säsongen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmastarka Cincinnati

New England Revolution från Foxborough kommer till det här mötet med tre raka segrar i ryggen. Samtliga dessa tre matcher har man spelat på hemmaplan medan man på bortaplan har fyra raka utan seger. Totalt har man spelat ihop 36 poäng på 19 matcher, vilket alltså ger en andraplats i Eastern Conference.

Förra helgens slog man Toronto FC med 2-1 och dessförinnan hade man två raka 3-1-segrar mot Inter Miami och Orlando City. På bortaplan har man två raka kryss mot New York City och Atlanta United.

FC Cincinnati och New England Revolution möttes senast i Foxborough i slutet av april och det slutade då 1-1. När de nu möts igen är det Cincinnati som gäller som favoriter till omkring dubbla insatsen.

Cincinnati var inte påkopplade från start senast då man åkte på två tidiga mål i baken mot DC United. Det lär krävas att man är det om man ska slå New England. Med tanke på hur starka man har varit på hemmaplan så finner jag anledning att tro att man har goda chanser att studsa tillbaka och vinna den här seriefinalen.

Phil Noonans manskap har varit hela MLS bästa lag så här långt och jag tror att man kommer tända till lite extra mot toppmotstånd. Mitt spel blir en rak etta, att Cincinnati vinner till 2.15 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Cincinnati vinner
Odds: 2.15
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:30, söndag 2 juli 2023
TV: 
Stream: