Speltips Colombia – Peru 9/7: Bronsmatch i Copa America

Simon Pålsson Publicerat: 8 juli 2021

Copa America är framme vid sin bronsmatch när Colombia och Peru gör upp om den tredje och sista medaljen i mästerskapet.

Colombia - Peru

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Så nära det var att Colombia kunde ta sig hela vägen fram till en final i Copa America och stå där som finalmotståndare till Brasilien. I stora stycken stod man för en imponerande insats mot självaste Argentina i semifinalen.

Men när det väl var dags för straffläggning föll laget igenom totalt och hela tre spelare (!) brände sina straffar, däribland mittbacken Yerry Mina. Trist för honom med tanke på att han stod för en fantastisk match under ordinarie tid och fram till själva straffläggningen.

Colombia kändes lite segstartade i turneringen, men har. Vuxit in i densamma och har faktiskt ett par starka prestationer bakom sig. Att man slog ut Uruguay i kvartsfinalen, också det efter straffar, var en fjäder i hatten. Sen höll man också på att ta poäng av Brasilien i den sista gruppspelsomgången.

Nu väntar hur som helst Peru, ännu ett svårspelat lag som man inte ska underskatta. Många gör just det misstaget, men faktum är att man förra gången Copa America spelades tog silver och nu alltså har en god chans att ta ett brons. Det är alltså ett landslag som är på gång.

Enligt spelbolagen är Colombia dock markanta favoriter och man börjar undra om inte det kanske har blivit lite väl snett.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  Hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Felaktiga odds i Copa America

Precis som Colombia kan man konstatera att Peru var lite sega i inledningen av turneringen, men vinsten mot just Colombia i gruppspelet (2-1) var det som fick igång laget. Sen spelade man 2-2 mot Ecuador och vann med uddamålet mot Venezuela.

Det som varit tydligt med Peru är förmågan att hela tiden vara med i matcherna. Det påminner inte lite om Chile på det sättet – att man inte riktigt kan dominera matchbilden, men man kommer inte heller att bli överkörda.

Peru är ett bra lag och jag personligen tycker att man blir undervärderade inför den här matchen. Det gör att värdet helt klart finns på Peru inför avsparken.

Under 2,5 mål spelas till 1.80 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, lördag 10 juli 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: