Speltips Colon – Estudiantes 13/6: Formstarka gäster

Martin Efvergren Publicerat: 13 juni 2023

Colón de Santa Fe tar emot ett formstarkt Estudiantes La Plata i den 20:e omgången av Liga Profesional Argentina. Matchen spelas tisdag den 13 juni 2023 med avspark kl 23:00 svensk tid.

Colon – Estudiantes

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Colón de Santa Fe har inte vunnit på fyra raka matcher och i den jämna argentinska högstaligan Liga Profesional Argentina innebär det att man har halkat ganska djupt ner i tabellen. Efter 19 spelade matcher har man tagit 20 poäng, vilket ger en 22:a plats i den hela 28 lag starka serien.

Colón, hemmahörandes i Santa Fe, kommer nu senast från en mållös match borta mot topplaget San Lorenzo. Dessförinnan spelade man 2-2 hemma mot Central Cordoba och därmed har man kryssat sina tre senaste matcher.

Colón har varit svårslagna under en längre period, men problemet har varit att det har blivit för många oavgjorda matcher. Ser vi till deras 17 senaste matcher i alla tävlingar så har det bara blivit två förluster.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Buenos Aires-laget Estudiantes La Plata kommer till det här mötet med en fin svit i ryggen. Om vi räknar in cupspelet så har man 16 raka matcher utan förlust. I ligaspelet har man tagit 35 poäng på 19 matcher, vilket ger att man har bra häng på den absoluta toppen.

Estudiantes spelade senast i torsdags då man tog emot brasilianska Bragantino Conmebol Sudamericana. Det slutade då 1-1, vilket gör att dessa båda lagen fortsatt toppar sin grupp på samma poäng.

I ligaspelet vann Estudiantes sin senaste match hemma mot Barracas Central med klara 5-2. Ser vi till de fem senaste matcherna så har det blivit två kryss och tre segrar.

Colón och Estudiantes möttes senast i höstas i Buenos Aires och det slutade då med en 4-2-seger för gästande Colón. När de nu möts igen är det emellertid Estudiantes som gäller som favoriter till ett odds omkring 2.20 gånger insatsen.

Estudiantes är formstarka, rättmätiga favoriter, men samtidigt är Colón svårslagna. I synnerhet är man det hemma i Santa Fe där man har nio raka matcher utan förlust. Det gör att jag räknar med att det här kommer att bli en jämn och tät batalj.

Det blir inte sällan målsnålt i den argentinska ligan och de här båda lagen är inget undantag. Mitt spel blir därför X2 samt att det görs under 2.5 mål totalt till 1.89 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2 & under 2.5 mål
Odds: 1.89
Bolag: Expekt
Spelstopp: 23:00, tisdag 13 juni 2023
TV: 
Stream: