Speltips Colorado Rapids – LA Galaxy 25/6: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 24 juni 2023

Tabelljumbon Colorado Rapids gästas av nästjumbon Los Angeles Galaxy i MLS Western Conference. Matchen spelas natten till söndag den 25 juni 2023 med avspark kl 03:30 svensk tid.

Colorado Rapids – LA Galaxy

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colorado Rapids är inne i en tung period där man fallit som en sten i tabellen. Man har endast lyckats ta en poäng på sina sju senaste ligamatcher och totalt har man skrapat ihop 13 poäng på 18 matcher. Det ger att man ligger sist i MLS Western Conference med en poäng upp till nästjumbon LA Galaxy som har en match mindre spelad.

Colorado kunde ta en pinne i sin senaste hemmamatch då man spelade 0-0 mot SJ Earthquakes. Det är alltså den enda poängen man har tagit sedan början av maj då man slog just LA Galaxy.

Nu kommer man från ett två veckors välbehövligt uppehåll sedan sin senaste match där man föll borta Orlando City med 2-0. Inte minst har man behövt slipa på sin offensiv då man har gått mållösa ifrån fyra av sina fem senaste matcher.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sargat självförtroende

LA Galaxy är en stor besvikelse i MLS så här långt. På sina 17 matcher har man endast spelat ihop 14 poäng och ligger därmed näst sist i Western Conference. Man är bara en poäng bättre än Colorado Rapids och avståndet upp till nästa lag ovanför är hela sex poäng.

Till skillnad från Colorado så spelade LA Galaxy match i veckan då man gästades av Sporting KC. Där såg man ut att gå mot en välbehövlig trepoängare, men på tilläggstid kunde gästerna kvittera på straff. Ett poängtapp som på många sätt var symptomatisk för Galaxys säsong så här långt.

Det man kan glädje sig lite åt är emellertid att man inte har förlorat någon av sina tre senaste ligamatcher. Dessförinnan hade man besegrat Real Salt Lake samt kryssat mot St. Louis City.

Colorado Rapids och Los Angeles Galaxy möttes senast i Los Angeles i början av maj och det var då de förstnämnda som gick segrande med 3-1. Sedan dess har Colorado, som sagt, endast tagit en poäng på sju ligamatcher. När de nu möts igen är det ändå hemmalaget som gäller som favoriter till omkring 2.10 gånger insatsen.

Viktiga poäng står på spel mellan två lag med sargat självförtroende och utgången känns, i mitt tycke, oviss. Den här typen av ångestfyllda bottenmötet brukar sällan bjuda på den mest sprudlande fotbollen och jag tror inte att den här matchen blir något undantag.

Colorado Rapids är favoriter, men de har gått mållösa från fyra av sina fem senaste matcher. Jag lutar åt att det här kommer att bli en mer tillknäppt tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.96 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.96
Bolag: Betinia
Spelstopp: 03:30, söndag 25 juni 2023
TV: 
Stream: