Speltips Colorado Rapids – Portland Timbers 5/7: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 4 juli 2023

Tabelljumbon Colorado Rapids tar emot Portland Timbers i ett bottenmöte i MLS Western Conference. Matchen spelas natten till onsdag den 5 juli 2023 med avspark kl 03:30, svensk tid.

Colorado Rapids – Portland Timbers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colorado Rapids har en motig säsong bakom sig och just nu finns inte många glädjeämnen att rapportera om. Totalt har man skrapat ihop 14 poäng på 20 matcher i MLS Western Conference och därmed ligger man sist i tabellen.

I lördags föll man, som väntat, med 2-0 borta mot topplaget St. Louis City. Den förlusten innebär att Colorado Rapids har nio raka ligamatcher utan seger och på dessa har man endast tagit två poäng.

De två poängen har man emellertid tagit i sina två senaste hemmamatcher. Den senaste slutade 0-0 mot LA Galaxy och mållöst blev det även i näst senaste hemmamatchen mot SJ Earthquakes.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måltorka

Portland Timbers kommer också de till det här mötet med en svag trend. De har nu fyra raka matcher utan seger och på sina tio senaste har det bara blivit två vinster. Totalt har man på sina 21 ligamatcher tagit 22 poäng, vilket ger en tolfte plats i Western Conference.

I lördags föll Portland Timbers med klara 4-1 borta mot Minnesota United och dessförinnan spelade man 1-1 hemma mot New York City.

Vi har nu att göra med två formsvaga bottenlag i stort behov av en seger. Förutsättningar är med andra ord jämna, men det är Colorado Rapids som gäller som knappa favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 2.25 gånger insatsen.

Portland Timbers släppte in fyra mål senast, men annars har både de Colorado Rapids täppt till bakåt på ett bättre sätt den senaste tiden. Problemet är att det har gått ut över den offensiva slagkraften.

Colorado har nu gått mållösa i fyra raka matcher och deras två senaste hemmamatcher har alltså slutat 0-0. Samtidigt har Portland bara gjort fem mål totalt på sina nio senaste matcher.

Jag räknar med att det här kommer att bli en mindre välspelad match mellan två lag som saknar självförtroende. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.76 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.76
Bolag: Betinia
Spelstopp: 03:30, onsdag 5 juli 2023
TV: 
Stream: