Speltips, Copa America, Argentina – Jamaica 20/6: Kombinationsspel testas

Spelbloggare Publicerat: 19 juni 2015

Vi fortsätter leverera tips från Copa America. Näst ut är Argentina och Jamaica som ryker ihop på Estadio Sausalito strax innan midnatt. Vi kombinerar en vinnare med ett spel från över-/undermarknaden.

Förhandsfavoriten att vinna Copa America, Argentina, är 90 minuter från att bli klara för slutspelet och sannolikt plocka förstaplatsen. Gruppen toppas tillsammans med Paraguay på fyra pinnar och +1 i målskillnad, på tredjeplatsen, strax bakom, finner vi Uruguay med och sist just Jamaica.

Jamaica är i praktiken borta från kampen om slutspelsbiljetterna och det handlar om topptrion, där känslan är att det kan utvecklas hur som helst. Argentina kan glädjas över att den andra matchen slutar strax innan denna börjar och kan således ta hänsyn till det resultatet.

Oddssättarna är tämligen övertygade om att Argentina ska vinna det här hyfsat bekvämt – 1×2-marknaden står i 1,16-8,75-22,00 – och handikapplinan är på -2,0. Det är dock inte på dessa vi hittar vår inspiration.

Vinner en målsnål match?

Vi sneglar istället mot marknaden som erbjuder kombinationsspel och det handlar om vem som vinner och ett över-/underspel på det.

Jamaicas defensiva organisation har fungerat helt okej i de två inledande matcherna och båda – mot Paraguay respektive Uruguay – förlorades med 0-1. Framåt finns det, som ni ser på resultattavlan och även i hur spelet sett ut, ingen större hotbild.

Klasserna bättre Argentina står på andra sidan planhalvan, vilka har en mycket namnstark offensiv med spelare som bland andra Leo Messi, Sergio Agüero och Àngel di María. De sätter vilket försvar som helst i världen sysselsatta, men Argentina brukar faktiskt inte vara någon sprudlande målmaskin. Däremot är defensiven urstark – något som märktes av i förra årets världsmästerskap där fem av åtta matcher klev under 1,5 mål och tre av dessa slutade mållösa efter 90 minuter.

Mot Paraguay spelade man 2-2 och vann därefter med 1-0 mot Uruguay. Nu är det förvisso ett helt annat motstånd och vi kommer få se mål från de ljusblåvita – dock är det tänkbart att vissa stjärnspelade byts ut om man leder komfortabelt och att tempot dras ner. Jamaica är inte heller desperata efter poäng och kommer nog till matchen med inställningen att hålla siffrorna nere.

1/2/3-0 känns som möjliga resultat och i kombinationsspelet att Argentina ska vinna och det blir under 3,5 mål känns som ett mycket starkt spel till 1,91x, vilket erbjuds av Bwins oddssättare. ComeOn betalar runt 15 punkter mindre för samma spel och det känns som en mer korrekt värdering. Värde, vänner!

Speltips:

Speltips: Kombinationsspel: Argentina vinner & under 3,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 23:30, lördag 20/6
TV / Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Argentina 1,16 bwin logo
Oavgjort 8,75 bwin logo
Jamaica 22,00 betsson logo
Över 2,5 mål 1,60 nordicbet logo
Under 2,5 mål 2,45 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: