Speltips, Copa America, Peru – Venezuela 19/6: Fel oddsfavorit

Spelbloggare Publicerat: 18 juni 2015

Peru och Venezuela drabbar samman i högintressant batalj i den andra gruppspelsomgången av Copa America och vi anser att oddssättarna ställt ut fel favorit.

Skrällkorten från Copa America 2011, där Peru hamnade på tredjeplatsen och Venezuela fyra, väntades få slåss om tredjeplatsen, vilken eventuellt leder till slutspelet, och är klart mindre stjärnspäckade än både Colombia och Brasilien som också har plats i grupp C.

Men det hände oväntade saker i den första omgången. Peru var oerhört nära att stjäla en pinne från Brasilien, men lyckades inte hålla tillbaka när motståndarnas positioner pushades framåt i slutskedet av matchen och slutresultatet skrevs 1-2. Alltjämt en fin prestation, där man slog ur rejäl underdogposition.

De äldre stjärnorna börjar närma sig slutet av sina karriärer och denna turneringen blir sannolikt den sista för flera av dem. Det lämnar också känslan av att detta är sista möjligheten att verkligen nå framgångar på flera framåt eftersom det knappast blomstrat talangfulla ungdomar på sistone i landet.

Blodsmak efter premiärsuccén

Om Peru gjorde en välutförd premiärmatch, då gjorde Venezuela en helt makalöst bra sådan. Man stod i närmare nio gånger polletterna mot Colombia innan avspark och lyckades ändå vinna med 1-0 efter Zenitstjärnan Salomón Rondóns fullträff i den 60:e matchminuten.

Var lite tveksamt inställd till vad Venezuela skulle kunna utföra här i Copa America, men prestationen visar på att det kan bli stordåd. Inte heller så att det var en ”backa hem bussen”-vinst – tillfällena när man ställde om till anfall var förvisso valda med omsorg men när man gjorde det, var det med fart och ett flertal spelare.

– Vi spelade som ett komplett lag. När vi fick möjligheter att attackera framåt tog vi dem, säger Randón enligt Eurosport.

Skulle det bli en trea här är en plats i slutspelet i praktiken klar och om nivån kan hållas på i närheten av samma nivå som mot Colombia blir man inte bara att räkna med i denna match, utan även vidare i turneringen. Finns kvalité och i min bok borde Venezuela vara knappa favoriter – oddssättarna tycker tvärtom.

Spelar därför Venezuela 0.0 asian handicap (pengarna tillbaka vid oavgjort) till dubbelt hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Venezuela 0.0 asian handicap
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, natten mot fredagen 19/6
TV / Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Peru 2,75 bwin logo
Oavgjort 3,25 williamhill logo
Venezuela 2,88 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,48 unibet logo
Under 2,5 mål 1,60

 

Oddsens motsvarighet i procent: