Speltips, Copa America, Uruguay – Jamaica 13/6: Fortsätter anfallaren spotta in mål?

Spelbloggare Publicerat: 12 juni 2015

Jamaica, som blivit inbjudna till Copa America, premiärspelar mot titelaspiranten Uruguay och då kan det bli svårt att hålla emot. En formstark anfallare testas som målskytt till strax under dubbelt.

Som bekant är Jamaica inte medlemmar av CONMEBOL men de har, tillsammans med Mexiko, blivit inbjudna till Copa America och står därför inför en speciell uppgift. Förmodligen tar äventyret slut redan i gruppspelet; man har hamnat mot alldeles för tufft motstånd för att ha en rimlig möjlighet att avancera vidare. Just Uruguay, Argentina och Paraguay är på en helt annan nivå.

Truppen är helt och hållet anonym. De stora stjärnorna finns inte och man får förlita sig på kollektivet; slita och jobba hårt. Men hur långt räcker det? Främsta fokus lär vara på att hålla hyfsat jämnt strå med motståndarna och inte bli helt uppsnurrade.

Jamaica har vunnit fem matcher i följd, men alla dessa har spelats på hemmaplan mot landslag som inte i närheten kan mäta sig med Uruguay. 2-1-vinsten mot Venezuela i mars månad var dock ett styrkebesked. Att dra slutsatser av vänskapsmatcher där det roteras mycket kan däremot lätt bli missvisande.

Nyckelspelare i turneringen

Uruguay ska bara vinna det här och helst med ett flertal baljor för att fixa en bra målskillnad. Allt annat är uteslutet. Den raka ettan är nere i 1,28x som bäst och min bestämda känsla är att oddssättarna är rätt ute. Men eftersom det är en premiär och att storfavoriterna ofta kan hacka i dessa, väljs den och handikapplinorna bort.

Blickar istället mot målskyttemarknaden. Luis Suaréz är fortfarande avstängd efter att ha bitit Chiellini i fjolårets världsmästerskap och detta innebär att Edison Cavani är den som förväntas trolla in målen.

Cavani blir alltså kanske den största nyckelspelaren. Kommer inte han i form, då blir det svårt att fixa en medalj. Han avslutade säsongen i PSG på allra bästa sätt och hamnade till slut på 18 gjorda strutar på 35 matcher, varav 30 från start.

I Uruguays genrep mot Guatemala stod han för två av målen i den brutala 5-1-krossen. Nu står ett mediokert motstånd på andra sidan planhalvan och då blir det sannolikt fler mål från PSG-stjärnan. Han är dessutom straffskytt och då köper vi målskyttespelet till 1,95x.

Bet365 streamar matchen. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kr i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: Edinson Cavani målskytt ”anytime”
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, lördag 13/6
TV / Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Uruguay 1,28 titanbet logo
Oavgjort 6,25 bwin logo
Jamaica 12,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,73 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 2,28 nordicbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: