Speltips Coventry – QPR 18/9: Championship igen

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Queens Park Rangers tar sig an Coventry City när det nu är dags för den andra omgången i Championship den 18 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Championship smög igång redan förra helgen, och för att hinna sina 46 omgångar innan nästa sommar finns det inte mycket tid att spilla. Det är bara att borra ner huvudet och börja köra tätt matchande redan från början.

Queens Park Rangers öppnade säsongen på ett starkt sätt när man vann med klara 2-0 mot Nottingham Forest på hemmaplan, i en match som man förmodligen är nöjda med rent spelmssigt. Det ska sägas att Queens Park Rangers redan är utslagna ur Ligacupen efter 3-2 mot Plymouth, men det kanske är lika bra.

Den här säsongen har man förhoppningen att försöka konkurrera på allvar i Championship, och då gäller det att få en bra start och kunna fokusera fullt ut på den uppgiften.

Coventry City föll i sin premiär borta mot Bristol City, och det återstår att se hur stort steget upp till Championship kommer att vara för deras del. Nu åkte man ut efter straffläggning mot Gillingham i Ligacupen. Med facit i hand var det alltså bara en onödig match som slet på spelarna.

QPR är på gång

Queens Park Rangers kommer faktiskt till matchen med vad som får betecknas som bästa möjliga lag, eftersom det inte finns några skador och avstängningar att prata om. Det mesta pekar på att Mark Warburton därmed formerar precis samma startelva för Queens Park Rangers igen, och med tanke på vinsten senast vore det kanske dumt att inte göra det.

Redan i säsongens första match stod Fankaty Dabo, Jodi Jones och Julien Da Costa utanför laget i Coventry City. Som om det inte vore nog med det har man också fått Liam Kelly in på skadelistan. Det tog inte mer än 23 minuter innan han skadade sig i premiärförlusten förra helgen. Jodi Jones är för övrigt knäskadad och missar med största sannolikhet hela säsongen för hemmalaget.

Skadorna är en sak, formen en annan. Dessutom känns det som att QPR den här säsongen har någonting mer spännande på gång. Det är nio år sedan man spelade mot Coventry City, även det i Championship, men nu tror vi att det är dags att vinna igen.

QPR draw no bet spelas till hela 2,25 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: QPR draw no bet
Odds: 2,25
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:45, fredag 18 september 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: