Speltips Coventry – Reading 30/10: Favoriter

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Reading går som tåget i Championship och gäller som klar favorit inför matchen borta mot Coventry City den 30 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det r åter dags för helg och som vanligt dukas det upp minst en match från den engelska andraligan Championship. Just den här helgen är det mötet mellan Coventry City och Reading som ska fungera som en liten aptitretare inför det som komma skall senare under helgen.

Det räcker egentligen att slänga ett snabbt öga på tabellen för att inse att det här är ett möte som sti cker ut på alla möjliga sätt. Det är två lag som på lite olika sätt har spelat intressanta matcher under inledningen på säsongen och som nu ska göra upp om tre viktiga poäng.

Det är dessutom tre viktiga poäng på lite olika sätt för lagen. Reading går som tåget längst upp och har med sina 22 av 24 möjliga poäng på åtta omgångar redan nu kopplat ett bastant grepp om det där avancemanget till Premier League. Redan i det här skedet har man åtta poäng till godo på närmast jagande lag.

Sju vinster, ett kryss, noll förluster och svindlande +12 i målskillnad är ett imponerande bra facit att luta sig mot redan nu. Det vittnar om att det här är ett lag som verkligen har hittat ett sätt att vinna sina fotbollsmatcher, utan att för den sakens skull köra över alla sina motståndare.

Nu möter man dessutom ett Coventry City som man inte har förlorat mot på tio raka matcher och som man alltid har ett starkt övertag på. Just nu har man hållit nollan i fem av de sju senaste mötena med laget dessutom.

Klar favorit

Med andra ord vore det konstigt om inte bortalaget gällde som klara favoriter här. Det gör man i princip inför varje match i här serien just nu, med tanke på hur man bevisligen har prickat formen ganska perfekt direkt.

I Coventy City kan vi notera att det inte är lika glada miner, med fem förluster på åtta omgångar och bara fem poäng så här långt. Det gör att man bara har en poäng ner till den tunga nedflyttningsplatsen.

Med 16 insläppta mål är man dessutom det lag i hela serien som har släppt in allra flest mål och att man bara har gjort sex mål framåt vittnar om att man har stora problem i båda ändar av planen.

Reading draw no bet spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365. Det finns ingen anledning att tveka. Det är bara att passa på innan oddset sjunker – för det lär det göra inom kort.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Reading draw no bet
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, fredag 30 oktober 2020
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: