Speltips Cremonese – Salernitana 3/6: Fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 3 juni 2023

Nästjumbon Cremonese tar emot Salernitana i den sista omgången av Serie A. Matchen spelas lördag den 3 juni 2023 med avspark kl 21:00.

Cremonese – Salernitana

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Cremonese har inte klarat omställningen till Serie A och det står redan klart att man åker tillbaka till Serie B nästa säsong. Med tre poäng kvar att spela om ligger man näst sist i serien med sju poäng upp till säker mark.

Davide Ballardini tog över huvudtränarposten i januari. Han lyckades ta lag till semifinal i Coppa Italia, men kontraktet i Serie A har han inte kunnat rädda. Man kommer nu till den här sista matchen med tre raka förluster i ryggen och man har bara vunnit en av sina sju senaste ligamatcher.

Förra helgen kämpade man väl i bortamötet mot Lazio då man lyckades vända ett 2-0-underläge till 2-2. I slutminuterna fick dock hemmalaget sista ordet och Cremonese fick åka hem tomhänta.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Oddsmässigt jämnt

Salernitana bytte också tränare i början av det här året och i deras fall blev effekten mer positiv. Paolo Sousa tog över rodret i februari och sedan dess har man varit ytterst svårslagna. De föll visserligen i hans första match mot Lazio, men sedan dess har man spelat 14 matcher och endast förlorat en av dessa.

Den fina resultatraden gör att Salernitana nu har säkrat sin plats i Serie A till nästa säsong och det med god marginal. Inför den här sista omgången ligger man på 15:e plats med elva poäng ner till Verona under nedflyttningsstrecket.

Sousas manskap kommer nu från en stark upphämtning i förra helgens hemmamöte mot Udinese. Man hamnade då i ett 2-0-underläge som man lyckades vända till seger med 3-2 efter att Troost-Ekong gjort det avgörande målet på tilläggstid.

Cremonese och Salernitana möttes senast i Salerno i november i en match som slutade 2-2. När de nu möts igen är det inte mycket som står på spel för något av lagen och ser vi till oddssättningen är förutsättningarna mycket jämna. Salernitana gäller då som knappa favoriter till ett odds omkring 2.50 gånger insatsen.

På pappret är Salernitana det vassare laget och på så vis är det inte konstigt att de har lyft under Paolo Sousas ledning medan Cremonese aldrig har varit riktigt nära. Formmässigt är det också klar fördel gästerna och jag håller det för troligt att Salernitana vinner den här säsongsfinalen. Mitt spel blir Salernitana 0 (asian handicap) till 1.85 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Salernitana 0 (asian)
Odds: 1.85
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, lördag 3 juni 2023
TV: 
Stream:  cmoreplay logo