Speltips, Crotone – Juventus 8/2: Superodds uppdukat – skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 7 februari 2017

Klasskillnaden borde vara betydande när Crotone och Juventus möter varandra i ena av de två onsdagsmatcherna i italienska Serie A. Gästerna ska ses med toppchans att vinna – men med hur stora siffror?

Observera! Avspark 18:00.

Botten mot toppen.

Crotone är nästjumbo i Serie A och kommer senast från en 0-1-förlust mot bottenkonkurrenten, numera tredjejumbon, Palermo. Hård käftsmäll, såklart. Upp till säker mark har man hela nio pinnar och det ska mer eller mindre ett mirakel till för att Crotone ska överleva i det italienska finrummet. De räcker helt enkelt inte till…

Trots ett dystert – i deras mått mätt – bortaspel från Juventus under spelåret, är de uppe som herre på täppan och vid händelse av en väntad trea här, ökar de avståndet till jagande Napoli till nio pinnar. Skulle det betyda spiken i kistan? Med all säkerhet.

Svenske Marcus Rohdén missar troligtvis matchen efter att ha åkt på en knäskada i veckan. Lorenzo Crisetig räknar vi helt out, då han står som avstängd. Tunga avbräck! Truppsituationen har lättats upp för Juventus och nu är de enda bekymren över Andrea Barzagli och Mario Lemina.

Vinner stort!

Ger Juventus stora möjligheter att inte bara vinna det här, utan dito med större siffror. Det ska vara klasskillnad från första till sista minut och just för dagen borde Crotone inte ha kapaciteten att överhuvudtaget streta emot.

De kommer ju från en hård smäll, Crotone. 0-1-förlust mot en bottenkonkurrent – vilket följde upp spelårets prestation, 4-1-vinst över Empoli – och nu är det lite tillbaka på ruta ett. Laget hållet inte Serie A-klass och det är knappast mot det tuffast möjliga motståndet som pinnarna ska trilla in.

Juventus har fått upp farten på allvar och nu radat upp fyra raka vinster, varav tre av dessa i Serie A och en i Coppa Italia – och det är inte vilka motstånd som helst som värjts undan; Lazio, Milan, Sassuolo och Inter. Tre toppmotstånd! Annat nu och då borde Crotone köras över av bara farten.

Det förvånar faktiskt hur generösa siffror som spelbolagen dukar ut på spelen till Juventus favör och en justering borde lura runt hörnet. Således; skynda, fynda!

Juventus -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – spelas till 2,05 x polletterna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, onsdag 8/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: