Speltips, Crusaders – Skënderbeu Korcë 21/7: Målspel testas till över tredubbelt

Spelbloggare Publicerat: 21 juli 2015

Vi fortsätter på CL-kvalspåret och tar oss till Nordirland där Crusaders ska försöka vända ett nära på närmast omöjligt underläge mot albanska Skënderbeu Korcë och då satsar vi polletterna på när målen ska komma – i första eller andra halvlek?

Det var inte så överraskande – Skënderbeu var flera snäpp bättre än ett mediokert Crusaders, som för övrigt förlorade med 1-5 efter 0-4 borta och 1-1 hemma mot fjolårets allsvenska jumbo Brommapojkarna, och vann med 4-1 hemma i Albanien. Nu väntar returen och inte mycket talar för att Crusaders ska kunna vända på den här tuffa situationen man hamnat i.

Båda lagen har uppehåll från seriespelet just nu. Förra spelåret vann Crusaders sin inhemska serie för första gången sedan 1996/1997 och får därför spela här i CL-kvalet istället för EL-ditot. Det är tveklöst att man inte håller nivå, vilket också storförlusten mot Brommapojkarna i fjol tydde på, här och nu, i den andra omgången får man sannolikt tacka för sig och vinka hejdå.

Skënderbeu är desto mer dominanta i sin inhemska serie och har vunnit den fem år i följd och således fått stor erfarenhet av Europaspel, även om man ännu inte skördat några större framgångar. Hur som helst, det finns en helt annan nivå i Skënderbeu än i Crusaders. Det var känt sedan tidigare och blev ännu tydligare efter det första mötet.

Tidiga mål?

Inte svårt att dra paralleller med Crusaders EL-kvalmöte mot Brommapojkarna förra året. Storförlust först – och i returen kom spelarna ut med bra fart under fötterna, fick också in 1-0 – men när Brommapojkarna minuterna därpå kvitterade tappade matchen all intensitet. Två mål blev det i första halvlek, noll i andra.

Sannolikt får vi se en liknande matchbild nu och det bäddar för en målrik första halvlek. Tror faktiskt att Crusaders, trots den prekära situationen man hamnat i, ändå kommer ge det här ett försök – till en början.

Att det blir fler mål i första halvlek kontra andra betalar 3,20 gånger pengarna hos vår favoritbookie William Hill och för det ser jag värde minst 15 punkter neråt. Skulle inte bli förvånad om oddsen justeras närmare avspark och polletterna bör således investeras så snart som möjligt.

Speltips:

Speltips: Flest mål i första halvlek
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 21/7
TV:   (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Crusaders 3,30 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 bwin logo
Skënderbeu 2,28 redbet logo
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo
Under 2,5 mål 1,96 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: