Speltips, Crystal Palace – Bolton 17/1: Tillknäppt – på nytt?

Spelbloggare Publicerat: 16 januari 2017

Mer cupfotboll står på tisdagsmenyn – botten i Premier League mot toppen i League One när Crystal Palace tar emot Bolton Wanderers på Selhurst Park. Vi anser att spelbolagen virrar på målmarknaden, utnyttjar det och klipper till!

Två divisioner må skilja dem åt just nu, men kommande säsong kan det facto båda klubbarna husera i samma division, Championship.

Av Crystal Palace finns mycket mer att önska – att de överhuvudtaget är nere och behöver fäktas om kontraktet i Premier League är ett fiasko. Platsen precis ovanför det röda tabellområdet parkeras på och endast målskillnad skiljer dem från att halka ner under det.

Som en reaktion på de uteblivna resultaten hämtades skandalomsusade Sam Allardyce in på tränarposten i december, men han jagar fortfarande sin första trea.

–  Om de inte vinner imorgon, säger de att de är League One-spelare för mig, inte Premier League-spelare, säger han enligt Evening Standard.

Bolton jagar en Championshipbiljett; är trea i tredjedivisionen och det känns som att klubben, som har varit uppe i Premier League i flera vändor, andas lite positivitet för första gången på flera år.

Kan bli tätt

Den omvända matchen slutade alltså oavgjord, 0-0. Omspel här och det sätter Crystal Palace i förarsätet, även om de såklart hade velat undvika en extra 90-minutersmatch och att Sam Allardyce skulle fått smaka på sin första trea som Palacetränare redan då.

Och det var knappast så att Crystal Palace styrde och ställde. Det rapporterades vara en tät fajt och faktum är att Bolton avlossade 13 avslut mot Palaces nio. 3-3 på mål.

Nu kan vi vänta oss ett mer defensivt orienterat Bolton, såhär på bortaplan. De har släppt in minst antal mål i League One, 19 till antalet efter 26 matcher. Finns en defensiv styrka och balans. Ett lag som arbetar hårt.

Rotation är deklarerad från Crystal Palace på nytt och det minskar i alla fall skillnaderna mellan parterna på förhand.

Tillknäppt, tajt och målsnålt?

Under 2,5 mål spelas till 2,03x hos Bet365, som ni låser upp en välkomstbonus på 1 000 kronor hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 17/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: