Speltips, Crystal Palace – Chelsea 3/1: Vi tar ställning

Spelbloggare Publicerat: 2 januari 2016

Chelsea och bortaplan är allt annat än en stark kombination och trots att Londonklubben ställs mot ett Crystal Palace i fin form, plitas man ned som stora favoriter. Missvisande stora?

En lång radda av Londonmatcher påbörjas för Chelsea här – och situationen är oförändrad; man är fortfarande i stort behov av poäng. Faktum är att de regerande mästarna har så lite som tre pinnar ner till det röda tabellområdet.

José Mourinho skeppades, som säkert bekant, ut i december och istället har Guus Hiddink plockats in; hans facit är två oavgjorda – hemma mot Watford och borta mot Manchester United.

Desto bättre för Crystal Palace, som vid händelse av en trea skulle återta femteplatsen, vilken man innehade inför omgången, och även om man inte direkt briljerat på sistone har man visat att man är en maktfaktor att lita på i Premier League.

Chelsea fortsatt överskattade

Givetvis har Chelsea en helt annan växel att sätta i, än vad som bevisats – men den har man inte kommit i närheten av, knappt vid enstaka tillfällen. Att spela borta mot Crystal Palace är en av de tuffare matcherna man kan ställas inför.

Värden har två raka 0-0-bataljer – mot AFC Bournemouth samt Swansea – och det är knappast så att man briljerat i dessa, men det faktum att man spelat sex förlustfria matcher i följd imponerar. Nu har man förvisso två stora avbräck i Yohan Cabaye och Yannick Bolasie. Bredden är dock helt okej.

Sett lite bättre ut för Chelsea under Hiddink, men trots det har man kryssat två matcher efter varandra och på bortaplan har man den mindre smickrande resultatraden 1-3-5 och då känns 2,10x för den raka tvåan som en klar miss.

Dessutom har Crystal Palace positiva minnen från senast när lagen möttes på Stamford Bridge när man vann med två mål mot ett…

Crystal Palace +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X – spelas till 1,88x hos Bet365 utan att blinka.

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 3/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Crystal Palace 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,52 unibet logo
Chelsea 2,10 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,28 unibet logo
Under 2,5 mål 1,70 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: