Speltips Crystal Palace – Everton 22/4: Formstarkt hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 22 april 2023

Ett pånyttväckt Crystal Palace gästas av ett Everton i stort poängbehov i den 32:a omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 22 april 2023 med avspark kl 16:00 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Everton

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Tränarbytena har varit många i Premier League den här säsongen och det är långtifrån alla som har slagit speciellt väl ut. Hos Crystal Palace kan vi emellertid tala om en odiskutabelt positiv Roy Hodgson-effekt.

När den gode Hodgson och tog över rodret hade Crystal Palace inte gjort mål och knappt ens skapat en målchans på fyra raka matcher. Därtill hade man inte vunnit på vunnit på tolv raka matcher. Fyra matcher senare så har man gjort mål totalt tio mål samt vunnit tre raka matcher.

Förra helgen gjorde Eberechi Eze båda målen när man bortaslog Southampton med 2-0. I omgången dessförinnan pulveriserade man Leeds med hela 5-1 på Elland Road.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Everton med avbräck

Everton hade hoppats på en liknande uppryckning då Sean Dyche tog över tränarposten efter Frank Lampard i början av februari.

Det började också väldigt lovande då man direkt slog Arsenal, men tio matcher senare kan vi konstatera att det inte har blivit något lyft. Av dessa tio har man bara vunnit två och man ligger för tillfället ovanför nedflyttningsstrecket endast tack vare bättre målskillnad än Nottingham Forest.

Nu kommer man närmast från två raka förluster. I lördags lyckades man inte få grepp om Fulham hemma på Goodison Park. Trots att de behövde poängen betydligt mer så var det gästerna som såg mest hungriga ut på segern och de vann också rättvist med 3-1.

Höstens möte mellan Everton och Crystal Palace slutade med en 3-0-seger för de förstnämnda. Sedan dess har båda bytt tränare och formen talar nu helt klart till Crystal Palace fördel.

Everton övertygade inte förra helgen då man saknade avstängde Doucouré. Han, precis som skadade mittfältskollegan Onana är inte tillgängliga i den här matchen heller och det bidrar till att jag tror att Everton kommer få det tufft mot ett Crystal Palace i medvind. Mitt spel blir därför en rak etta, att Crystal Palace vinner till 2.10 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace vinner
Odds: 2.10
Bolag: Betinia
Spelstopp: 16:00, lördag 22 april
TV: 
Stream:  viaplay logo