Speltips Crystal Palace – Fulham 23/9: Londonderby

Martin Efvergren Publicerat: 23 september 2023

Lokalrivalerna Crystal Palace och Fulham gör upp i den sjätte omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 23 september 2023 med avspark kl 16:00 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Fulham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace har fått, vad man kalla för, en programenlig utdelning på sina fem första matcher i Premier League. Man har tagit de poäng man förväntas ta och förlorat de matcher man förväntats förlora. Totalt har man spelat ihop sju poäng, vilket ger en mittenplacering i tabellen.

Förra helgen såg man dock länge ut att gå mot en smärre skrällseger borta mot Aston Villa. Man hade då en 1-0-ledning fram till slutminuterna där man rasade samman. Kvitteringen kom i den 87:e minuten och därefter hann hemmalaget göra både 2-1 och 3-1 på tilläggstid.

I sin senaste hemmamatch vann man emellertid med 3-2 mot Wolverhampton. Odsonne Edouard har inlett säsongen piggt och blev tvåmålsskytt i den matchen och har nu nätat i tre raka matcher.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Fulham var en positiv överraskning i Premier League förra säsongen. Under säsongsinledningen har man blandat och gett en del, men det gjorde man även förra säsongen där slutresultatet ändå blev väldigt bra. Totalt har man, precis som Crystal Palace, spelat ihop till sju poäng på fem matcher.

Efter att ha blivit överkörda med 5-1 borta mot Manchester City innan landslagsuppehållet kunde man förra helgen studsa tillbaka och vinna. Segern blev dock knapp men välförtjänt då man vann med 1-0 hemma mot nykomlingen Luton.

Crystal Palace och Fulham möttes senast i slutet av maj på Craven Cottage och det slutade då 2-2. I vinterns möte på Selhurst Park gick Fulham segrande med 3-0. Nu är det ändå Crystal Palace som gäller som favoriter till ett odds omkring dubbla insatsen.

Crystal Palace gjorde tre mål i sin senaste hemmamatch och man kommer med en Edouard i målform. Samtidigt är Marco Silvas Fulham ett offensivt inriktat lag som, trots bortaplan, lär bjuda upp till dans. Det gör att jag tror att det här Londonderbyt kommer få en relativt öppen matchbild. Mitt speltips blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till fina 2.05 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 2.05
Bolag: Betinia
Spelstopp: 16:00, lördag 23 september 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo