Speltips, Crystal Palace – Leicester 19/3: Serieledaren trummar vidare

Spelbloggare Publicerat: 18 mars 2016

Vi fortsätter bjudas på stora värdesiffror i Leicesters matcher. När de besöker ett Crystal Palace helt ur form, tror vi att serieledarna plockar ännu en trea.

Resan nedåt i tabellen fortsätter för Crystal Palace – efter 12 seriematcher i rad utan vinst, hittas de på femtondeplatsen. Avståndet ner till bottentrion, det röda tabellområdet, är på åtta poäng, och att det kommer tappas in händer liksom inte, så liten som skörden varit för bottenkonkurrenterna.

Skrällkometen Leicester fortsätter hålla standarden uppe; är nu klara favoriter till att vinna hela kalaset när Tottenham, som får räknas som den enda tänkbara utmanaren, är fem pinnar på efterkälken. Om den här titeln nu plockas, skulle Leicester vara en av de största skrällarna i fotbolls-Europa under modern tid.

Leicester klara favoriter

12 matcher sedan. Då plockade Crystal Palace en fullpottare senast – och bortsett från succén i FA-cupen stormar man mot ett extremt fiaskoår. Att de skulle sätta stopp för Leicesters frammarsch? Nja.

Sedan torsken mot Arsenal i slutet av förra året – en orättvis sådan – har Leicester vunnit tre matcher och spelat en oavgjord. Oavsett om spelet inte alltid klaffar utmärkt, lyckas pinnarna ändå trilla in.

Och på det saknas anfallaren Connor Wickham, som innan han åkte på sin skada äntligen verkade ha hittat formen, för värdens räkning. Avbräck deluxe. Bara positiva truppbesked för Leicester…

Det ska råda klasskillnad och undertecknad hade, i egenskap av oddssättare, velat pusha ner oddset på den raka tvåan med minst två decimaler. Varnar dock för krysset och spelar Leicester med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till 1,83 x fläsket hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Leicester draw no bet
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 19/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Crystal Palace 3,00 williamhill logo
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Leicester 2,57 unibet logo
Över 2,5 mål 2,15 mybet logo
Under 2,5 mål 1,75 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: