Speltips Crystal Palace – Liverpool 25/2: Svårbedömda gäster

Martin Efvergren Publicerat: 25 februari 2023

Crystal Palace tar emot Liverpool i den ovanligt sena lördagsmatchen från Premier League. Matchen spelas den 25 februari 2023 med avspark kl 20:45 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Liverpool

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Crystal Palace kryssar sig fram och är, som vi börjat vänja oss vid, ett tvättäkta mittengäng. Under Patrick Vieras ledning har dalarna inte varit djupa och topparna inte speciellt höga och på sätt och vis är det ett gott betyg.

Nu har man dock inte vunnit sedan årsskiftet. Den senaste vinsten kom borta mot Bournemouth på nyårsafton. Därefter har man spelat sju ligamatcher av vilka man kryssat fyra och förlorat tre. Av de fem senaste matcherna har fyra slutat oavgjort.

I lördags såg man emellertid ut att gå mot en fin trepoängare borta mot Brentford. Ezes ledningsmål stod sig fram till tilläggstid då hemmalaget kunde kvittera till 1-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool stramar åt

Apropå att vara bra på att undvika djupa dalar så är Liverpool anno 2023 ett exempel på motsatsen. Inför mötet mot Real Madrid i Champions League i tisdags hade man svarat för två övertygande insatser i Premier League och känslan var återigen att Jurgen Klopps maskineri hade gnisslat igång.

Men som så många gånger förr den här säsongen så skulle Liverpool komma att bli ordentligt nedplockade på jorden. Man inledde visserligen piggt då man gick ifrån till 2-0 efter en kvart. Därefter föll man fullständigt sönder och samman då Real Madrid gjorde fem raka strutar och endast ett mirakel kan nu rädda kvar Liverpool i Champions League.

I Premier League har man två raka vinster där bortasegern mot Newcastle tog dem närmare en CL-plats till nästa säsong. Frågan är dock vad de de trepoängarna är värda på ett mentalt plan när man kommer till den här matchen från en grov förnedring.

Senast Crystal Palace och Liverpool möttes slutade det 1-1 på Anfield. Som jag ser det finns det anledning att tro att det kommer att bli en jämn och tät batalj även den här gången. Liverpool är förstås svårbedömda, men man bör lägga ganska mycket fokus på att få försvarsspelet att sitta samman efter haveriet i tisdags.

Det har gjorts under 2.5 mål i fem av Crystal Palace sex senaste matcher och jag tror att den trenden kan hålla i sig. Mitt spel blir att det görs under 2.5 mål totalt till 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky Sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 20:45, lördag 25 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo