Speltips, Crystal Palace – Liverpool 29/10: Släkten är värst?

Spelbloggare Publicerat: 28 oktober 2016

Vi tar oss till London och riktar strålkastarljuset på Selhurst Park, var Crystal Palace tar emot Liverpool under lördagens sena Premier League-match, med avspark 18:30. Marknaderna är analyserade och ett spelobjekt till 3,20 x insatsen är hittat.

Svajiga Crystal Palace har varit uppe och ner under seriestarten, varvar positiva med sämre prestationer. På sistone, mest av det senare nämnda; två raka förluster är uppradade, men också i två svåra matcher. En aspekt i spelet som blivit bättre är offensiven, mycket tack vare att Christian Benteke kommit in.

Liverpool är uppe i det absoluta toppskiktet och ser ut som en självklar kandidat för titelstriden. 20 pinnar är inspelade på nio matcher, precis som ettan Manchester City och tvåan Arsenal. Jürgen Klopps manskap har sett oerhört vasst ut och i veckan avancerade man dessutom vidare i Ligacupen, efter en 2-1-vinst hemma mot Tottenham.

Inte mycket av nyhetsvärde på truppfronterna. Jason Puncheon ser ut att missa matchen för Crystal Palace.

3,20x är i överkant

Som nämnt, en målskytt inför matchen är hittad – och föga förvånande satsas polletterna på Crystal Palaces Christian Benteke.

Först och främst är det en klassanfallare, en av de bästa i serien. Bra uppspelspunkt och klinisk i offensivt straffområde, vilket de tre mål på sju seriematcher indikerar på.

Vore också rätt typiskt om han skulle hamna i målprotokollet, i och med att han senast kommer från just Liverpool. Släkten är ju ofta värst. Dessutom rätt stark statistik att det blev mål i fyra av fem uppträdanden mot Liverpool innan han kom dit.

Och sedan brukar Liverpool släppa in en hel del mål eftersom de spelar en så pass offensiv fotboll. Lite ytor för Benteke – och ja, det kan smälla.

Christian Benteke målskytt ”anytime” – insatsen tillbaka om han inte startar – spelas till 3,20 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Christian Benteke målskytt ”anytime”
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 29/10
TV:  Viasat Sport Premium & Viasat Ultra HD (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: