Speltips, Crystal Palace – Liverpool 6/3: Galet kortvärde

Spelbloggare Publicerat: 5 mars 2016

En, på förhand, rätt kall fajt ska utspelas mellan Crystal Palace och Liverpool. Ett av spelbolagen sticker ut på kortmarknaden och ställer, enligt oss, ut fel kortlina.

Het eller kall – framförallt är det ändock tre betydelsefulla pinnar i potten för Liverpool. Med en match mindre spelad än konkurrenterna runtom, har de sex pinnar upp till femteplacerade Manchester United, som alltså håller fast den sista Europabiljetten just nu. Pressen är på Klopps mannar att fixa hem de tre pinnarna…

Efter den fina starten på spelåret, har Crystal Palace sakta men säkert sjunkit plats för plats i serien; just nu är de på fjortondeplatsen. Avståndet ner till botten är dock bekvämt och i praktiken är kontraktet säkrat. Blir att spela för enskilda placeringar – kanske inte den största moroten, men så ser verkligheten ut.

Hemmaduon Connor Wickham och Wayne Hennessey är osäkra för spel medan Liverpool eventuellt får tillbaka Daniel Sturridge samt Mamadou Sakho efter kortare skadeuppehåll. Lucas är alltjämt out.

Kortlinan felsatt

Det är klart att den här matchen betyder mycket för Liverpool, men på förhand känns det ändå som en rätt kall batalj är att vänta. Crystal Palace är möjligen uppretat med tanke på den katastrofala formen, men det är absolut inte så att det avspeglats i kortstatistiken. Tvärtom snarare.

Faktum är att endast en av Crystal Palaces 17 senaste matcher innehållit fler än fyra kort. Statistiken från start är ett snitt på 3,4 ostskivor och 0,1 tomatskivor. Liverpools 16 senaste har alla bjudit på max fyra kort och snittet är på 2,9 respektive 0,1. Denna statistik baseras endast på seriematcherna.

Passande domare för oss också när vi är inne på att det ska bli – snålt med kort. Statistiken i Andre Marriners senaste dömda matcher är: 3, 4, 1, 5, 1, 1, 2, 3, 3, 4, 3.

Förstår inte alls varför kortlinan är på 4,0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt fyra – och att underspelet betalar hela 1,73 x insatsen. Det är bara att tacka Bet365 för spelvärdet och klicka in polletterna. Kalasspel.

Observera att Bet365 rättar ett rött kort som två i statistiken. Maxsumman för en och samma spelare är således tre stycken.

Speltips:

Speltips: Under 4,0 kort (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 6/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Crystal Palace 3,80 betsson logo
Oavgjort 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Liverpool 2,15 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,10 betrally logo
Under 2,5 mål 1,79 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: