Speltips, Crystal Palace – Manchester United 14/12: En målskytt är hittad

Spelbloggare Publicerat: 13 december 2016

Ett offensivt pånyttfött Crystal Palace hoppas kunna ställa till med en skräll i onsdagens hemmamatch mot Manchester United. Vi har scannat av marknaderna och hittar värde i en målskytt – till 3,40 x polletterna.

Crystal Palace kan kritiseras för mycket i deras spel, men underhållning har de i alla fall bjudit på de senaste veckorna. Ett 3-3-kryss löstes borta mot Hull senast, dessförinnan värjdes Southampton undan med 3-0, vilket följde upp en 4-5-förlust (!) mot Swansea. Mål åt båda håll samt över 2,5 mål har det blivit i sju matcher på raken.

För den som är intresserad av ett målspel här, hittas överspelet på 2,5-linan till 1,88 gånger pengarna hos Bet365.

Kritiken har regnat över Manchester United den här säsongen – mestadels befogat – men det börjar se allt bättre ut. Serie-, Europa League- och cupspelet inräknat har åtta förlustfria matcher radats upp och under söndagen besegrades Tottenham med 1-0 inför ett lyriskt Old Trafford. Suverän prestation av ”De röda djävlarna”!

En av de som varit bäst i Manchester United på sistone är Mkhitarayan, men han åkte på en skada senast och får stå åt sidan. Luke Shaw och Chris Smalling saknas sedan tidigare och Antonio Valencia är avstängd.

Fortsatta skadeproblem för Crystal Palace, med några långtidsskadade pjäser och nu även oklara besked runt Bakery Sako och James Tomkins. Jason Puncheon står därtill som avstängd.

Benteke fortsatt briljant

Lika briljanta som Crystal Palace är offensivt just nu, lika usla är de defensivt. Öppna dörrar åt båda håll och den viktigaste uppgiften här blir att sätta försvarsspelet.

Men det är klart, med den målform som Palace har ska Manchester United kunna hotas. ”De röda djävlarna” stod för en solid prestation senast, när Tottenham på ett imponerande sätt städades undan med 1-0 – men det har varit stor skillnad på United hemma och borta.

På de sex senaste matcherna, mot bland andra Manchester City och Liverpool, har det blivit hela 16 baljor framåt för Crystal Palace. Än mer anmärkningsvärt blir det då bara en av dessa fajter vunnits.

Och den stora anledningen till varför Crystal Palace kunnat plocka en del poäng trots deras defensiva problem samt förmått att få in alla dessa mål är – Christian Benteke.

Belgaren är fullkomligt briljant i anfallet och även när Palace inte lyckas skapa något vidare tryck i matcherna, är han ofta där när tillfället väl dyker upp. En fantastisk straffområdesspelare. Han har nu målat i hela tre raka matcher och på 13 seriematcher antecknats för åtta strutar.

Christian Benteke målskytt ”anytime” spelas till 3,40 gånger pengarna hos Unibet, vars välkomstbonus är på 1 000 kronor!

Om spelaren inte skulle starta matchen får man pengarna tillbaka hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Christian Benteke målskytt ”anytime”
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 14/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: