Speltips Crystal Palace – West Ham 29/4: Londonderby

Martin Efvergren Publicerat: 28 april 2023

Londonklubbarna Crystal Palace och West Ham United drabbar samman i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 29 april 2023 med avspark kl 13:30 på Selhurst Park.

Crystal Palace – West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace har svarat för en imponerande uppryckning sedan Roy Hodgson tog över rodret för en dryg månad sedan. Efter att man gått tretton raka matcher utan seger kunde man rada upp tre raka vinster, vilket gör att man nu med fem matcher kvar att spela har viss marginal ner till bottenstriden.

Inför tisdagens bortamöte mot Wolverhampton hade Crystal Palace tagit tio poäng på de fyra föregående matcherna. Förra helgen spelade man 0-0 hemma mot Everton och dessförinnan hade man besegrat bottenlagen Leicester, Leeds och Southampton.

På Molineaux fick man dock en olycklig start med självmål redan i den tredje minuten. Därifrån fick man jobba i uppförsbacke mot ett väl försvarande hemmalag. Crystal Palace fick inte hål på Wolves som sedan satte avgörande 2-0 på straff på tilläggstid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

West Ham United har fått slita för att undvika bottenstriden, men ett par bättre prestationer på sistone gör att man har skaffat sig lite marginal nedåt. Därtill har man också lyckats kvalificera sig för semifinal i Conference League.

Inför hemmamötet mot Liverpool i onsdags hade man fem raka matcher utan förlust om vi räknar in dubbelmötet mot Gent. Man fick också en bra start på matchen med ett tidigt ledningsmål av Paqueta. Gästerna kom dock tillbaka och kunde vända till en rättvis 2-1-seger.

Det brukar bli jämna fighter när Londonrivalerna Crystal Palace och West Ham gör upp. I höstas var det de förstnämnda som gick segrande med 2-1 på London Stadium, men dessförinnan hade Crystal Palace inte besegrat West Ham på de fyra senaste mötena. Ser vi till de elva senaste så har inget av lagen vunnit med mer än uddamålet.

Förutsättningarna är också jämna inför den här matchen. Hos spelbolagen är det mer eller mindre helt jämnt skägg i fråga om favoritskap.

Spelbolagen lutar också tydligt åt att det här kommer att bli målsnålt. Jag finner därför ett bättre spelvärde i att det kommer att göras ett par mål i den här matchen. Crystal Palace har visserligen gått mållösa från de två senaste matcherna, men deras offensiv har blivit bättre sedan Hogson tog över. Samtidigt har West Ham
gjort nio mål på sina tre senaste matcher. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.96 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.96
Bolag: Betinia
Spelstopp: 13:30, lördag 29 april
TV: 
Stream:  viaplay logo