Speltips, Cypern – Gibraltar 13/11: Superodds uppdukat!

Spelbloggare Publicerat: 13 november 2016

Vi på Spelbloggare har hittat ett superodds inför den på förhand mindre heta VM-kvalfajten mellan Cypern och Gibraltar på GSP Stadium. Har bortalaget kvalitet att hålla det här tajt? Vi ställer oss tveksamma till den saken.

Två av Europas mindre namnstarka fotbollsnationer är det som ryker ihop – två helt utan chans på att lösa mästerskapsbiljetter. Snarare så att varenda plockad pinne är en vinst i det stora hela.

Föga förvånande är det också grupp H:s jumbonationer, båda med noll inkasserade pinnar på tre spelade matcher. Cypern har ännu inte förmått att hitta nätet, förlorat över Belgien, Grekland och Bosnien.

Gästerna har faktiskt hittat nätet vid ett tillfälle, men åker på stortorsk efter stortorsk. Målskillnaden står på 1-14 och målet är att bara kunna hålla siffrorna nere, i match efter match.

Cypern flera nivåer bättre

Cypern är inte överdrivet starka, det ska erkännas – men de är ändå klasserna bättre än Gibraltar.

Flera av de cypriotiska spelarna har erfarenhet från Europaspel i deras respektive klubbar. Truppen är fullt kapabel och de brukar kunna sprattla till även när nivån skruvas upp; stod för ett relativt starkt EM-kval och lyckades vinna över länder som Israel och Bosnien.

På andra sidan planhalvan kommer rena amatörerna stå. De har endast chans att stå upp emot de absolut minsta blåbären i Europa och har exempelvis förlorat med 0-4 mot Estland här i kvalet. Även 1-4 hemma mot Grekland och 0-6 mot Belgien.

Undertecknad är starkt övertygad om att Cypern ska vinna det här – också med större marginal.

Cypern -2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst tre baljor – borde betyda enkla polletter in på kontot och det spelas till 1,85 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Cypern -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 13/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: