Speltips, Dam-VM, England – Colombia 17/6: Hörnfokus från Montréal

Spelbloggare Publicerat: 17 juni 2015

Vi bjuder på vårt första hörnspel från VM i Kanada när England och den oväntade tabellettan Colombia ska göra upp om poängen i den sista omgången av gruppspelet.

Grupp F har utvecklats till ett riktigt getingbo där Colombia efter den oväntade vinsten mot Frankrike och ett oavgjort resultat mot Mexiko är etta – ett Colombia som väntades slåss med just Mexiko om tredjeplatsen. Håller de undan här, då blir det som sämst en andraplats.

Visst behövdes ett rejält kar med flyt för att fullborda superskrällen mot världstrean Frankrike. Vid ställningen 1-0 borde ”Les Blues” fått en straffspark och även förvaltat någon eller flera av de alla uppradade målchanserna. Trots det – ett enormt styrkebesked. Matchen mot Mexiko var desto sämre slutförd och det krävdes en klassprojektil av Daniela Montoya i slutminuterna för att kamma in en pinne.

Spelmässigt höll England jämnt strå med Frankrike i premiären, men det blev ändå en 0-1-förlust. Därefter vann man med 2-1 mot Mexiko, där alla tre målen kom under de 20 avslutande minuterna. Inte så att man imponerade fullt ut, dock syntes kvalitéerna rejält i vissa sekvenser och det finns positiva saker att ta med hit.

Förlorat båda hörnmatcherna stort

Har lite svårt att välja sida på 1×2-marknaden. England är och ska klara favoriter, men det är svårt att veta var vi har Colombia, om deras skräll mot Frankrike bara var en klassisk ”en på hundra”-händelse eller ej. Har lite känsla för krysset till 3,85x – kan finnas lite värde gömt i de siffrorna.

Men det är inte på resultatmarknaderna vi satsar våra polletter, utan strålkastarljuset riktas istället på hörnmarknaderna. Kan vara svårt att finna känsla för hörnspel i de inledande matcherna – nu tycker vi oss ha tillräckligt med underlag.

England kommer vara spelförande, det är skrivet i sten. Colombia kan sin omställningsfotboll och trivs bäst när de får ligga på lur mot bättre motstånd. Dessutom har de attackerat mycket centralt under de första matcherna och i sin tur skapat få hörnor – noll mot Mexiko och två mot Frankrike. Statistiken förlorades med med sju respektive tio stycken.

Mot Frankrike förlorade England ”hörnmatchen” med tre hörnsparkar och vann med en mot Mexiko. Inte bombat in hörnor, men borde inneha ett tillräckligt stort bollinnehav för att lösa minst fem hörnor fler än Colombia som kliver in med inställningen – att hålla tätt och fixa oavgjort.

England -4,5 hörnor asian handicap spelas därför till 1,90x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: England -4,5 hörnor asian handicap
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, onsdag 17/6
TV / Stream:  tvtolv logo tv4sport logo (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
England 1,60 williamhill logo
Oavgjort 3,85 mybet logo
Colombia 7,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,20 comeon logo
Under 2,5 mål 1,75 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: