Speltips, Darmstadt 98 – Köln 27/11: Botten mot mitten

Spelbloggare Publicerat: 26 november 2015

Ännu ett spelobjekt har hittats under fredagen – nu från tyska Bundesliga och matchen mellan Darmstadt 98 och Köln. Vi väljer ut ett vinnarspel med en viss försäkring.

Godkänt, eller till och med lite mer än så. Det får vi ändå etikettera Darmstadts seriestart i förstadivisionen, där de senast var 1982, som. De har huvudet en bra bit över vattenytan och det är det som räknas. Avståndet till kvalplatsen är på fyra pinnar, till det helröda tabellområdet fem.

Men sämre har det bara blivit med tiden. Tre förluster och ett kryss är facit i de senaste matcherna. Nu senast förlorade man med 1-3 borta över nykomlingskollegan Ingolstadt, trots att man ledde matchen under mer än halva matchen.

Köln är klassiskt mittenmaterial – är alltför bra för botten, men med en bit upp till toppen. För tillfället är man nia, men i det täta mittenskiktet skiljer så lite som en pinne upp till sjätteplatsen, den sista som leder till Europa. Vore en stor succé om man skulle vara med och fajtas om de platserna längre in i händelserna.

Köln får förtroendet

Svårt att se annat än att Darmstadt ska sjunka i tabellen och dras in i bottenstriden. Man har helt enkelt haft sin period av skrällar – som nykomlingar ofta har. Nu har man, som nämnt, fyra vinstfria matcher efter varandra och sett allt sämre ut. Plattfallet i den andra halvleken mot Ingolstadt visade på bristande kvalité och att självförtroendet möjligen börjar svikta.

Köln är flera snäpp bättre. Så enkelt är det. Man såg inte överdrivet starka ut i 0-0-matchen hemma mot Mainz 05 förra veckan, men vann med 2-1 borta över Bayer Leverkusen dessförinnan. Bortafacit är tre vinster och tre torskar.

Darmstadt har den bleka resultatraden 1-1-3 på hemmaplan; vinsten och krysset har kommit mot motståndare som hittas under Köln i tabellen.

Siffrorna på 1×2-marknaden är ganska jämnt utsatta – vi menar att Köln ska vara större favoriter.

Därför spelas – Köln +0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till 1,83x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Köln +0 (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 27/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Darmstadt 98 3,00 unibet logo
Oavgjort 3,25 mybet logo
Köln 2,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,40 betstarsknapp logo
Under 2,5 mål 1,63 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: