Speltips DC United – Cincinnati 25/6: Formstarka gäster

Martin Efvergren Publicerat: 24 juni 2023

D.C. United tar emot serieledarna FC Cincinnati MLS Eastern Conference. Matchen spelas natten till söndag den 25 juni 2023 med avspark kl 01:30 svensk tid.

DC United – Cincinnati

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

DC United från Washington har på sina 19 spelade matcher tagit 23 poäng. Det ger för tillfället en nionde plats i det jämna mittenskiktet av MLS Eastern Conference.

Trenden är dock inte den bästa. Man kommer till den här matchen med två raka förluster i bagaget och man har bara vunnit två av sina nio senaste ligamatcher.

Förra helgen föll man med 2-1 hemma mot Real Salt Lake sedan man drabbats av en utvisning på försvararen Steven Birnbaum redan i den 26:e minuten. I omgången dessförinnan förlorade man med 3-1 borta mot Atlanta United.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålare än förväntat

FC Cincinnati har en riktigt stark vår bakom sig. På 18 matcher har man endast en förlust och totalt har man spelat ihop 43 poäng. Därmed toppar man Eastern Conference med åtta poängs marginal ner till Nashville som har en match mer spelad.

Om vi räknar in cupspelet så har Cincinnati en svit på tolv segrar och två kryss på de 14 senaste matcherna. Senast i onsdags besegrade man Toronto FC med 3-0 på hemmaplan. I omgången dessförinnan spelade man 1-1 borta mot Vancouver Whitecaps efter att hemmalaget kvitterat på straff i den 89:e minuten.

DC United och FC Cincinnati möttes senast i början av maj i Cincinnati där de sistnämnda gick segrande med 2-1. Nu skiljer det hela 20 poäng mellan de här lagen, men det är ändå DC United som gäller som gäller som favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 2.08 gånger insatsen.

Hemmaplansfördelen samt att Cincinnati spelade match så sent som i onsdags bidrar till DC Uniteds favoritskap. Samtidigt är det svårt att bortse från Cincinnatis stabilitet och det självförtroende man kommer med efter alla segrar.

Som jag ser det är utgången oviss och jag tror på en tät och jämn tillställning där det blir mindre målrikt än förväntat. Cincinnati är trygga i sin struktur och med resa och veckomatch i benen tror jag att man kommer vara något mer defensivt inriktade. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 2.12 gånger pengarna hos Coolbet

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 2.12
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:30, söndag 25 juni 2023
TV: 
Stream: