Speltips Defensa y Justicia – Belgrano 13/6: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 13 juni 2023

Defensa y Justicia gästas av Belgrano i den 20:e omgången av Liga Profesional Argentina. Matchen spelas tisdag den 13 juni 2023 med avspark kl 23:00 svensk tid.

Defensa y Justicia – Belgrano

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Buenos Aires-laget Defensa y Justicia har en positiv trend då man endast förlorat en av sina tolv senaste matcher om räknar in alla tävlingar. Efter 18 spelade ligamatcher har man tagit 30 poäng vilket ger en åttonde plats i den något haltande tabellen i Liga Profesional Argentina.

Defensa y Justicia spelade senast för en vecka sedan i Conmebol Sudamericano då man ställdes mot Penarol i Uruguay. Man tog då en fin 3-0-skalp vilket gör att man toppar gruppen i den sydamerikanska motsvarigheten till Champions League.

Defensa y Justicias senaste ligamatch, derbyt mot River Plate, slutade dock i en läktarkatastrof. En person föll då från en läktare och dog och matchen avbröts då efter 26 minuters spel. Matchen spelades inte klart utan kommer att återupptas vid ett senare tillfälle.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svagt bortafacit

Belgrano från Cordoba inleddes säsongen starkt, men har tappat mark på sistone. Totalt har man spelat ihop 31 poäng och ligger därmed på sjunde plats med en poäng mer än Defensa y Justicia som har en match mindre spelad.

Inför Belgranos senaste match hemma mot Velez Sarsfield hade man bara tagit en poäng på de tre föregående ligamatcherna. Man hade då förlorat på bortaplan mot Boca Juniors och Platense samt kryssat hemma mot Talleres. Här kunde man så studsa tillbaka och vinna med 2-0 efter att man tagit ledningen redan i den andra matchminuten.

Belgrano är nykomlingar i den argentinska högstaligan sedan man vunnit andradivisionen i överlägsen stil förra säsongen. På det hela taget har man gjort det väldigt bra i sin återkomst till Liga Profesional Argentina, men trenden är något vikande.

Det bidrar också till att man är ganska klara underdogs inför den här matchen. Hemmalaget gäller som favoriter till omkring dubbla insatsen.

Belgrano stod för en uppryckning på hemmaplan senast, men på bortaplan har man tre raka förluster och noll gjorda mål på dessa matcher. Defensa y Justicia stod för en starkt insats mot Penarol senast och på hemmaplan har man fyra segrar och två kryss på de sex senaste. Jag tror att Defensa y Justicia har goda chanser att vinna den här matchen och mitt spel blir en rak etta till 1.93 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Defensa y Justicia vinner
Odds: 1.93
Bolag: Betinia
Spelstopp: 23:00, tisdag 13 juni 2023
TV: 
Stream: