Speltips, Deportivo Alavés – Gimnástic Tarragona 22/12: Full fart framåt?

Spelbloggare Publicerat: 21 december 2016

Gårdagens spanska cupsuccé – bäddar den för att ännu ett spel ska pricka? Det vankas retur mellan Deportivo Alavés och Gimnástic Tarragona, och då ser vi framför oss en rätt öppen matchbild. Målpartaj?

Prioriteringar. Var ska korten läggas?

Den frågeställningen dyker alltid upp i det här skedet av spelåren i de europeiska toppdivisionerna, när de inhemska cuperna varvas med seriespelet. Ofta är det bäddat för skrällar och liknande – mycket för att de mindre pjäserna roterar mindre och rentav är bättre motiverade.

Men här, är det inte precis tvärtom? Gästerna är på sistaplatsen i andradivisionen, har förlorat tre seriematcher i följd och saknar egentligen utrymme att satsa på cupen. Allt fokus på – överlevnad.

Det märktes också i det omvända mötet, när det roterades friskt – och Deportivo Alavés, som är i en rätt bekväm position i Primera División, vann också matchen med hela 3-0.

Bra betalt målspel

Nja, det här är kanske det minst intressanta mötet i torsdagens Copa del Rey på förhand. Men spelvärde, det finns att klippa!

Just av den anledningen att det inte finns mycket i potten till matchen – avancemanget är mer eller mindre redan klart för Deportivo Alavés – kan öppna upp det här, liksom vi sett i flera cupmatcher i dagarna. Målfesterna har radats upp.

Samtidigt vill säkerligen spelarna som får chansen, framförallt sådana utanför den ordinarie startelvan, visa framfötterna inför respektive tränare. Däremot behöver resultat inte bevakas – lite mer framåtlutad inställning än vanligt?

3-0 senast, visst kan vi få se minst tre mål nu?

Oddssättarna, till skillnad från undertecknad, tror på en tillknäppt historia.

Vi väljer dock att halvförsäkra oss; spelar över 2,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid exakt två mål – till 1,98 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, torsdag 22/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: