Speltips, Deportivo La Coruña – Las Palmas 11/4: Insatsen ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2016

En intressant fajt från mittenskiktet i Primera División väntar. Deportivo La Coruña besöks av Las Palmas på Estadio Riazor – och anser vi oddsen vara klart missvisande inför fajten. 

Den värsta bottenstriden är lämnad och Las Palmas, som kom från andradivisionen inför spelåret, ser ut att landa bekvämt i Primera División-tabellen. Efter fem vinster på de sex senaste matcherna – övrig, mot Real Madrid, förlorades med uddamålet – och det innebär att glappet ner till bottentrion står i åtta pinnar just nu.

En poäng ovanför just Las Palmas, hittas Deportivo. Blandats en hel del – de var uppe på den övre tabellhalvan under en bra tid, men fallit ihop helt under kalenderåret 2016. Bara en enda av de 17 senaste fajterna har vunnits, näst senast mot tabelljumbon Levante.

Även fast kontrakten för parterna inte är helt säkrade, är det kanske inte den hetaste fajten på förhand.

Vunnit 1/17 senaste

Värde däremot, det har vi hittat. Gott sådant också.

Deportivo kanske har spelat snäppet bättre än vad statistiken antyder under 2016, men det verkar saknas kvalité och spets att stänga matcherna – det är ofta som ledningar tappas. Tyder också på att det saknas självförtroende bland spelarna.

På hemmaplan har bara fyra av 15 matcher vunnits, resultatraden står i 4-8-3. Det är, tillsammans med tre andra konkurrenter, sämst i hela serien. Givetvis underkänt.

Fantastisk form i Las Palmas; fem av de sex senaste vunnits. Enda förlusten var mot Real Madrid, med 1-2, och det är knappast ett resultat att skämmas över. Skillnaden mellan toppen till mitten och botten är stor i Primera División.

Saknas en hel del startspelare hos Deportivo medan Las Palmas enda nämnvärda avbräck är på Willian José, som är den bästa målskytten i truppen, men det finns helt okej och jämnstarka ersättare.

Las Palmas +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid oavgjort – spelas till 2,05x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Las Palmas +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, måndag 11/4
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: