Speltips, Deportivo La Coruna – Rayo Vallecano 1/2: Målidé till 1,81

Spelbloggare Publicerat: 1 februari 2016

Spelutbudet är uruselt när den nya veckan startar, men från spanska Primera División bjuds vi på en match och fina värdesiffror när Deportivo La Coruna och Rayo Vallecano ska slåss om tre pinnar på Estadio Riazor.

Det är bara att höja på hatten för vad Deportivo La Coruna åstadkommit under spelåret. Victor Sánchez har fått ut mer än maximalt av sitt tunna spelarmaterial och de hittas just nu på en hedervärd niondeplats. Faktum är att man var med och fajtades om Europabiljetterna bara för ett par veckor sedan, men efter fem vinstfria matcher har stor mark tappats.

Värre för Rayo Vallecano som kämpat i motvind sedan starten; är placerade som nästjumbo och har två pinnar upp till säker mark som ner till jumbon Levante – med en match mindre spelad än de flesta konkurrenter i tabellskiktet. Bottenstriden är helt öppen. Kan sluta hur som helst för Vallecano.

Tror på mål

Gillar båda sidornas målmöjlighet från den här bataljen.

Deportivo La Coruna är, som nämnt, i kass form; har fantastiskt svårt att vinna fotbollsmatcher. Prestationerna lite upp och ner. Det är inte de som spelar den mest offensiva fotbollen, men på hemmaplan är man ändå hyfsat solida och står åtminstone för en balja i så gott som varje match – i nio raka seriefajter. Bara i tre av dessa har motståndarna hamnat utanför protokollet.

Gästande Rayo Vallecano kommer till spel med två fina prestationer efter varandra; först spelade man 2-2 borta mot hemmastarka Valencia, vilket följdes upp med en 3-0-kross över – ett förvisso till vissa delar b-betonad – Celta Vigo.

Offensiven klickar bra, men Rayo Vallecano, som till viss del också faller av det, vill alltid spela offensivt. Ställer sällan upp försvarsbussen. I fem raka matcher på resande fot har båda sidorna hamnat fått pryda målprotokollet.

Bekymmer på de defensiva skadelistorna också. Avbräck på målvaktsposten och i backlinjen för båda parter.

BLGM – ja spelas till 1,81x hos Unibet.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, måndag 1/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Deportivo La Coruna 1,95 williamhill logo
Oavgjort 3,70 titanbet logo
Rayo Vallecano 4,33 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,92 redbet logo
Under 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: