Speltips, Deportivo La Coruna – Real Sociedad 5/12: Galet överodds!

Spelbloggare Publicerat: 4 december 2016

Formsvagt möter formstarkt i spanska Primera División – Deportivo La Coruna tar emot Real Sociedad på Estadio Riazor, varifrån ett 1X2-tecken hämtas ut till alldeles för bra betalt. Måndagens bästa spel?

Botten mot toppen.

Deportivo är precis som väntat nere och härjar på den undre tabellhalvan och ses som en stor kandidat till att trilla ur serien. Och när 13 matcher är spelade, flera av konkurrenterna har spelat 14, innehas platsen precis ovanför det röda tabellområdet och endast en pinne skiljer dem därifrån.

Så, kniven mot strupen för Deportivo. Blir det ett respass ner i andradivisionen?

Real Sociedad, däremot, har presterat över förväntan. Vid händelse av en trea här skulle de lyfta upp till fjärdeplatsen i serien – en riktigt bra utgångsposition i jakten på Champions League-biljetterna. Formen är suverän!

Inte mycket nytt att rapportera om på truppfronterna.

Missvisande odds

Ja, suverän form hos Real Sociedad. De imponerar och undertecknad har blivit väldigt förtjust i deras sätt att spela fotboll.

Sociedad kan till och med stoltsera med sex förlustfria matcher uppradade, fem vinster och ett kryss. Oavgjorda resultatet kom dessutom mot Barcelona förra veckan, 1-1 – en match som dominerades fullt ut. Ett rån att det bara landade i en pinne.

Deportivo, då? Ser inte alls bra ut. Sju matcher i följd utan seger och tre raka som landat i förluster. Får inte alls till det och den svajiga defensiven är en av de stora orsakerna.

Det skiljer så pass mycket i ren kvalitet och för den delen också form att Real Sociedad inte bara borde vara knappa favoriter, utan rätt kraftiga sådana. Bortaplan till trots.

Svårt att se varför vi ska få hela 2,60 x insatsen för bortavinsten – till de siffrorna är det bara att investera polletterna. Hade utan tvekan köpt den till siffror runt 2,10x. Hur som helst; den spelas med stor glädje!

Platsen är Betway och hos dem får ni 1 000 kronor i välkomstbonus. Hämta den här!

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner, rak tvåa
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 5/12
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: