Speltips Derby – Watford 16/10: Championship

Simon Pålsson Publicerat: 15 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vi rekar med odds, speltips och betting inför matchen mellan Derby County och Watford i Championship den 16 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu är det åter fredag och när det inte är landslagsuppehåll innebär det att det ska spelas minst en match i Championship. Det är en trevlig tradition som man kör i den engelska andraligan, och vi tackar ödmjukast för att man fortsätter med den under den här hösten.

Derby County får nu besök av Watford i ett aktat möte på förhand. Känslan inför säsongen var att det skulle kunna vara två lag som slogs i toppen, men så här långt ser det mest ut att vara Watford som har den orken.

Det är som bekant ett före detta Premier League-lag som tar sig an den här säsongen, och även om man har tappat några nyckelspelare har man en duglig stomme med sig från åren i Premier League.

Personligen har jag alltid varit svag för spelare som Foster, Cleverley, Pedro och Capoue för att nämna några. Så här långt står man på två vinster, ett kryss och en förlust. Det får ses som en ok start på en tuff fsäsong.

Derby County däremot tog äntligen en trepoängare senast, men den satt långt inne. Efter fyra matcher har man tre förluster och en vinst. Det tyder på att Phillip Cocu kanske inte riktigt fått ordning på sitt lag trots allt.

Odds på Championship

Det har funnits stor osäkerhet kring framtiden i Watford för Etienne Capoue, men nu har han löst situationen och kommer att spela med klubben resten av den här säsongen. Vad det verkar. Därmed kommer Etienne Capoue också att finnas tillgänglig inför den här matchen.

Däremot kommer man att få klara sig utan spelare som Isaac Success, Adam Masina, Andre Gray och Tom Dele-Bashiru. Alla fyra står på skadelistan och lär så göra ett tag. Den sistnämnda skadade sig i den senaste matchen mot Reading och lär vara borta minst ett halvår. Däremot finns förhoppningar om att Will Hughes ska kunna spela snart.

I hemmalaget är Krystian Bielik, Tom Lawrence och Martyn Waghorn utanför laget. Wayne Rooney, som är lagkapten, stod för ett fantastiskt frisparksmål senast och lär få en viktig roll även i den här matchen.

Min känsla inför säsongen var att det här skulle kunna vara två lag som slogs i toppen, men så här långt har Derby County alltså inte imponerat.

Watford draw no bet spelas till 1,64 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford draw no bet
Odds: 1,64
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:45, fredag 16 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: