Speltips, Doncaster Rovers – Blackpool 28/3: Missvisande odds

Spelbloggare Publicerat: 28 mars 2016

Från bottenstriden i League One bjuds vi på en extremt intressant batalj mellan ett krisande Doncaster Rovers och Blackpool, som steppat upp en del de senaste veckorna. Skrällchans?

Doncaster Rovers sjunker som en sten i tabellen; har förlorat sex matcher efter varandra, inte vunnit en enda av de 13 senaste, vilka tre pinnar plockats på. Ett katastrofalt facit, som inneburit att klubben nu klivit ner under det helröda tabellstrecket. När – om – ska det vända? Darren Ferguson är hur som helst en pressad man på sin tränarpost.

Annorlunda för Blackpool, som precis brutit med en usel form och tveksamma resultat. Förrförra veckan slogs Crewe Alexandra med två mål mot ett på bortaplan och nu senast spelade man oavgjort, 1-1, mot Bury. Dessa fyra pinnar har lyft upp laget till säker mark, men endast med en pinne till godo och ytterligare en till just Doncaster.

Conor Grant och och Lynden Gooch saknas alltjämt för Doncaster. Annars inte mycket att rapportera från deras håll. Gästerna ser ut att få tillbaka tre spelare – Jack Redshaw, David Ferguson och John Herron. Mycket positiva besked.

Dubbelchansen spelas

Är inte alls ense med oddssättarna här.

Doncaster är seriens för tillfället minst formstarka part – har alltså inte vunnit på 14 raka matcher, varav 13 i serien, och bara spelat in tre pinnar på dessa. De sex senaste har alla förlorats. Sett ett par matcher och överdrivet mycket tyder inte på att trenden ska vändas, i alla fall inom kort.

Och detta när Blackpool steppat upp ett par snäpp de senaste veckorna. Även truppstatusen talar för att de ska kunna lösa ett positivt resultat.

2,15 x insatsen för ett Doncaster som inte vunnit på hela 2016 och förlorat hela sex i följd, bland annat mot bottenkonkurrenter – ni hör själva; så ska siffrorna inte se ut. Framförallt inte nu när Blackpool fått lite fart under fötterna och levererat resultat.

Blackpool +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – spelas till smakrika 1,77 x polletterna hos Bet365. Visst ska det väl finnas värde runt en decimal neråt?

Speltips:

Speltips: Blackpool +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, måndag 29/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Doncaster Rovers 2,15 williamhill logo
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Blackpool 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,23 unibet logo
Under 2,5 mål 1,70 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: