Speltips, Dortmund – Tottenham 10/3: De får flest kort

Spelbloggare Publicerat: 10 mars 2016

Vi tar oss till västra Tyskland och det inledande mötet i Europa League-åttondelsfinalen mellan Borussia Dortmund och Tottenham på Westfalenstadion, varifrån ett specialkortspel synas till 1,80 x polletterna.

Tyska tabelltvåan mot det engelska ditot – båda med exakt fem pinnar upp till serieledarna. Hoppet om serietitlarna lever, men undra om inte möjligheten är större just här i Europa League? Två av de starkaste parterna kvar i turneringen är det hur som helst som möts.

I sextondelsfinalen flexade både Dortmund och Tottenham musklerna rejält, framförallt de första, vilka värjde undan ett starkt Porto med tre mål mot noll över 180 minuter medan Tottenham avancerade vidare med 4-1 över Fiorentina.

Gästerna lider av ett stort avbräck i mittfältspjäsen Dele Alli, men annars är det bara positiva besked. Detta medan Dortmund har samma manskap tillgängligt från senast…

1,80x är bra betalt

Fallit för ett spelobjekt på kortmarknaden över vilken sida som får syna flest ost-/tomatskivor av domaren, som i det här fallet är turken Cüneyt Cakir.

Anser att vi erbjuds alltför bra siffror på att Tottenham ska bli de som åker på flest. Bortalagen tenderar oftast just detta – i seriespelen snittar Dortmund 0,9 gula per hemmamatch och motståndarna 1,5 medan statistiken för Tottenham är 2,2-1,4 på resande fot.

Denna tendens är dessutom klart starkare i dubbelmöten likt detta. Gästande Tottenham har siktet på att fixa ett positivt resultat till returen, vilket per automatik inte behöver betyda vinst, och backar hellre hem med manskapet än att pusha det framåt. Framförallt nu när en så pass stark motståndare står på andra sidan planhalvan.

Ser vi till de inledande mötena i 16-delsfinalerna, åkte bortalagen på flest kort i 13 av 16 matcher.

Den här dansen ska Dortmund föra och Tottenham använda alla möjliga medel för att i första hand hålla siffrorna jämna och i andra hand hålla de nere.

Flest kort: Tottenham spelas till 1,80 x insatsen hos William Hill.

Speltips:

Speltips: Flest kort: Tottenham
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 10/3
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Dortmund 1,62 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 4,30 unibet logo
Tottenham 6,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,82 redbet logo
Under 2,5 mål 2,14 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: