Speltips, Dynamo Kiev – Manchester City 24/2: Hörnspelar till 1,90

Spelbloggare Publicerat: 24 februari 2016

De sista matcherna av åttondelsfinalerna ska spelas. Vi tar oss till Kiev, där Dynamo Kiev drabbar samman med Manchester City – och vi hoppar in på ett hörnspel.

Tips: Ni hittar Sveriges bästa bonusguide här!.

 

Ett City helt ur form, med tre förluster efter varandra, är det som kommer till slutspelet – med andra ord värsta möjliga tajming för denna dipp. Förlusten senast, den behöver vi dock inte dra några större växlar av, eftersom hela startelvan vilades. Slutade i; en 1-5-torsk mot Chelsea. Dessförinnan, två raka hemmaförluster – mot Leicester respektive Tottenham.

Var Dynamo Kiev står är omöjligt att sia. Vinteruppehåller i Ryssland pågår fortfarande och faktum är att de inte spelat tävlingsfotboll sedan början av december, och då vann man med 1-0 hemma över Maccabi Tel Aviv i just CL.

Andriy Yermolenko – en av Dynamos viktigaste pjäser – är osäker för spel medan City saknar skadade Delph, De Bruyne, Bony, Navas, och Nasri.

De vinner ”hörnmatchen”

Gårdagens hörnspel mellan Juventus och Bayern München – att tyskarna skulle vinna ”hörnmatchen” – prickade in fint till 1,90 x insatsen – nu väljer vi att lämna förtroendet i Citys händer att åstadkomma detsamma, till samma siffror.

Klasskillnaden mellan dessa två är stor och trots att City inleder på bortaplan, är det de som väntas vara spelförande. Som mot de flesta motståndare. Det sitter i hjärtat, filosofin och spelarmaterialet. Nu är det ett ukrainskt motstånd som inte spelat tävlingsfotboll sedan december 2015.

Förvisso vann Dynamo ”hörnmatchen” i gruppspelets tre hemmamatcher, men mot en annan typ av motstånd, möjligtvis bortsett från Porto, men även City har positiv bortastatistik. Snittar 6,3 framåt per match på resande fot i Premier League medan motståndarna är nere på 4,6. Samma visa rådde i gruppspelet; mot både Gladbach och Juventus vann man ”hörnmatcherna” stort – dock torsk mot Sevilla.

Som Citys form sett ut på sistone, då är det ju inte alls omöjligt att de hamnar i uppförsbacke, vilket i sin tur borde leda till ett mer desperat anfallsspel med fler chansbollar in i straffområdet, som i sin tur brukar leda till hörnor.

City -0,5 hörnor (asian handicap) spelar vi alltså till 1,90x hos Bet365.

Rygga spelet här, och få en bonus på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Manchester City -0,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 24/2
TV:  viasatfotboll logo viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Dynamo Kiev 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 titanbet logo
Manchester City 2,25 betrally logo
Över 2,5 mål 2,06 unibet logo
Under 2,5 mål 1,81 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: