Speltips, Ecuador – Paraguay 24/3: Skrällvärde funnet

Spelbloggare Publicerat: 23 mars 2016

Det sydamerikanska VM-kvalets stora skräll, Ecuador, återstartar äventyret till mästerskapet i Ryssland mot ett defensivt stabilt Paraguay. Vi undrar om de inte blivit lite för stora favoriter?

Truppen är solid, men ändock inte i närheten med de bästa i Sydamerika. Ecuador har skrällt till det rejält i starten av VM-kvalet; vunnit fyra matcher av fyra möjliga, bland annat borta mot ett Argentina fyllt av världsstjärnor. Hur långt kan det här bära?

Den offensiva frejdigheten kombinerat med en svåruppluckrad försvarslinje har varit receptet för succé. Balansen. Och förstås – kontringsstyrkan.

Även Paraguay har hållit – möjligen oväntat – bra nivå. Är placerade fyra med två vinster, ett kryss och en torsk. Det sprudlar sällan runt dem – styrkan är i det brutalt stabila försvarsspelet. Tre mål har gjorts och två släppts in på dessa fyra fajter.

Ecuador för stora favoriter

Givetvis ska värden vara favoriter på förhand, men det känns som att oddssättarna drar lite väl stora växlar av deras inledande matcher – den senaste spelades ju i november förra året – och en reaktion kan mycket väl vara att vänta.

Det här blir tätt och jämnt – jag har mycket svårt att se det bli någonting annat. Tycker inte att Paraguay är speciellt långt efter sina motståndare. De kommer bjuda upp till kamp.

Gästerna har ett defensivt avbräck i mittbacksklippan Pablo Aguilar, men annars finns inte mycket nämnvärt att lyfta på den fronten. Svårersatt och ett hål skapas i backlinjen i hans frånvaro. Nivån bör dock ändå kunna hållas uppe.

Hade velat skjuta över minst 20 punkter från x:et och tvåan till ettan för att få balans på 1×2-marknaden i egenskap av oddssättare. Nu är det bara att tacka och ta emot – Paraguay +1,0 mål (asian handicap) till dubbelt betalt. Det betyder att vi får insatsen tillbaka vid uddamålstorsk.

Speltips:

Speltips: Paraguay +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, torsdag 24/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Ecuador 1,53 williamhill logo
Oavgjort 4,10 bwin logo
Paraguay 8,25 betrally logo
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,68 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: