Speltips Ecuador – Peru 23/6: Helt fel favorit

Simon Pålsson Publicerat: 23 juni 2021

Ecuador och Peru har sett skrämmande svaga ut – men också ganska lovande. Vilket ansikte får vi se den 23 juni 2021 i Copa America?

Ecuador - Peru

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Peru är som regerande finalister i Copa America ett landslag som många håller ett extra öga på och förväntningarna på laget var höga redan inför premiären mot Brasilien, det landslag som man föll i finalen mot 2019.

Men då såg Peru rejält svaga ut och föll med hela 4-0 i en match där man egentligen inte hade någonting att säga till om alls. Det var en rejält deppig tillställning för Perus del och känslan var att man skulle vara ordentligt nedkörda i skorna.

Men nu senast studsade Peru tillbaka och tog en tung trepoängare mot Colombia med uddamålet, 2-1. Det är trots allt en meriterande vinst som gör att Peru är upplagda för att komma tvåa i den här gruppen.

Men då hade det varit bra med tre poäng mot Ecuador, ett landslag som inte håller samma nivå. Ecuador tog en poäng efter 2-2 mot Venezuela senast, men föll i sin premiär mot Colombia. Det är en poängskörd som inte räcker till mer än jumboplatsen nu.

Trots detta har spelbolagen faktiskt Ecuador som favoriter inför den här matchen och det måste jag säga är högst märkligt på förhand.

100 kronor freebet på Copa America. Har du inte ett konto hos Mr Green än? Nya kunder får 100 kronor att spela för i samband med den första insättningen. Läs mer och registrera här!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skrälläge i Copa America

Det faktum att oddsmarknaden tar ställning för Ecuador gör att det öppnar sig ett väldigt bra spelvärde på den här matchen och det som enligt spelbolagen då är skrällen. Att Peru skulle ta poäng eller rent av en seger här i matchen bedöms som mindre sannolikt. Det tycker jag är väldigt märkligt.

Peru må ha sett risiga ut mot Brasilien i premiären, men jag vågar lova att Ecuador kommer få enorma problem med brassarna i den sista gruppspelsomgången. Det skulle inte förvåna mig om man också förlorade med ett par bollar, precis som Peru.

Vidare såg Peru starka ut mot det Colombia som Ecuador förlorade mot. Ändå är det alltså Ecuador som gäller som favorit här. Jag får inte ihop det i mitt huvud.

Det som möjligen kan tala för Ecuador är att man vunnit två av de tre senaste mot Peru, men det var bara träningsmatcher. Ser vi till tävlingsmatcher har Peru istället tre raka vinster. 2011 är senast som Ecuador vann en tävlingsmatch mot Peru.

Peru +0,5 spelas till 1,58 gånger insatsen hos Mr Green!

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Peru +0,5
Odds: 1,58
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 23:00, onsdag 23 juni 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: