Speltips, Eibar – Real Betis 25/11: 1X2-tecken lockar

Spelbloggare Publicerat: 24 november 2016

Den klassiska fredagsbataljen från spanska Primera Divisíon bjuder Eibar och Real Betis på. Ipurua Municipal är platsen och därifrån investerar vi i ett 1X2-tecken till bra betalt.  

Tillbaka efter uppehållet – med positiva besked från båda håll.

Eibar, som hållit rätt bra standard under spelåret, städade undan Celta Vigo med ett mål mot noll inför hemmapubliken senast och vi kan således räkna med stärkt moral och självförtroende bland spelarna. Det är just på hemmaplan pinnarna trillat in, även om det verkar som om de trivs något bättre i underdogposition – det har bjudits på en del skrällar.

I Real Betis har man inte varit nöjda över seriestarten och under uppehållet hämtades Víctor Sánchez in på tränarposten – och som så ofta fick bytet effekt direkt; en stabil 2-0-vinst över Las Palmas blev det i debuten. Nu innehas trettondeplatsen i tabellen – var det början på resan uppåt?

Det luktar – kryss

Undertecknad får en stark känsla inför matchen – en krysskänsla.

Allt talar för att vi har en tät fajt att vänta. Först och främst är det två relativt jämnstarka parter som drabbar samman och även fast Eibar absolut ska vara favoriter på hemmaplan – där de varit så starka – möter de ett Real Betis som verkar ha fått en vitamininjektion med tränarbytet, vilket ökar deras chanser inför matchen.

Som bekant; tränarbyten brukar ge effekt – kortsiktigt. Gott om påfyllt självförtroende i segern senast också. Trubbar av fördelen Eibar annars har. Dessutom verkar Eibar trivas bättre när nivån på motståndet skruvas upp – slår bättre i underdogposition, och nu är man klara favoriter. Sårbara sådana?

Krysset känns som ett resultat båda parter kan köpa – och förra årets identiska möte slutade också oavgjort, 1-1.

En sak är säker; 3,55 x insatsen är i överkant för det raka krysset – och det spelas hos NordicBet, som ni läsare hos oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 + 400 kronor! Spelbart minst 25-30 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,55 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 25/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: