Speltips, Empoli – Roma 27/2: Klasskillnad just nu

Spelbloggare Publicerat: 27 februari 2016

Formsvagt ställs mot formstarkt när Empoli och Roma bjuder upp till kamp på Stadio Carlo Castellani – och vi på Spelbloggare.se har hittat ett smakrikt speltips till närmare dubbelt betalt.

Det Empoli som visade upp så pass lovande tendenser under slutspurten av 2015, har fallit ihop totalt under det nya året och sjunkit som en sten i tabellen – är för närvarande precis i mitten av tabellen, på tiondeplats. Endast en vinst, fyra förluster och fyra kryss är facit under 2016. När, om, vänder det?

Precis som sina motståndare, öppnade Roma det nya året på ett halvdant vis, men just nu är de ett av seriens formstarkaste lag – med fem raka vinster uppradade. En torsk däremellan, mot Real Madrid i Champions League. Dock rätt väntat, när en sådan världsklassmotståndare stod på andra sidan planhalvan. Senast sopades Palermo undan med förkrossande 5-0.

Formkurvorna pekar åt helt olika håll

Klasskillnad och två formkurvor som pekar åt olika håll – självfallet är den raka tvåan närmast till hands, och när vi får hela 1,91 x insatsen för den är ett spel på sin plats.

Kan också råda viss motivationsskillnad. Roma jagar en CL-kvalplats medan Empoli är fastkedjade i det hopplösa mittenskiktet. De tre pinnarna är av klart större betydelse för den ena parten.

På det saknar Empoli flera betydelsefulla pjäser; bland annat måste man röra om i backlinjen i och med Lorenzo Tonellis avstängning. Även poängspelaren Riccardo Saponara saknas. Två extremt tuffa avbräck.

Ett nämnvärt avbräck för Roma i Daniele de Rossi, men det finns fullgoda ersättare och gästerna kan således ställa ut en slagkraftig startelva.

Det mesta talar för Roma denna afton och den raka tvåan spelas.

Speltips:

Speltips: Roma vinner, rak tvåa
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 27/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Empoli 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,55 titanbet logo
Roma 1,91 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,04 redbet logo
Under 2,5 mål 1,83

 

Oddsens motsvarighet i procent: