Speltips, England – Holland 29/3: Ännu ett målpartaj?

Spelbloggare Publicerat: 28 mars 2016

Efter skalpen i Berlin hoppas England fortsätta vässa på formen och när de får besök av Holland, som visats ha stora defensiva bekymmer. Slutar upp i ett – målpartaj?

De stora europeiska jättarna fortsätter möta varandra i vänskapsmatcher, med hoppet om att ha toppa formen, hitta de rätta formationerna och sätta de taktiska detaljerna. Mindre än tre månader återstår innan festen börjar.

Det täta vänskapsmatchandet har precis inletts. England stod, som nämnt, för en skalp mot Tyskland under förra veckan, där 0-2 vändes till 3-2 under de avslutande 30 minuterna – på bortaplan! Ett fenomenalt avslut på matchen – extremt mycket skapades i takt med att positionerna pushades uppåt.

För Holland, mot Frankrike, blev siffrorna de omvända, i en öppen match, framförallt under starten och sluttampen. Som resultatet antyder; positiva besked framåt, sämre bakåt. Och det är just den styrkan och den akilleshälen det här holländska landslaget har.

Offensivt starka – sämre defensivt

Trots de här målfesterna senast – fem strutar i bådas matcher – ställer oddssättarna ut underspelet på 2,5-målslinan som favorit kontra övern. Också i min bok: missvisande. Rakt av felaktigt. Det här har all potential att bli en underhållande fajt.

Båda parter väntas rotera en hel del. Englands backlinje ska det petas en hel del i, och den bredden finns inte. Framåt ser det ut som att Jamie Vardy tar spetsplatsen med Daniel Sturridge skuggande bakom – de lär vara framstående i offensiven. Knappast en sämre komponerad offensiv än senast.

Hollands styrka är i offensiven – defensiven är i europeiska toppmått mätt usel. Oerhört sårbar, vilket visades upp mot Frankrike.

Över 2,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt två – spelas till 1,80 x polletterna hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 29/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
England 1,75 betsafe logo
Oavgjort 3,80 betsson logo
Holland 5,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,06
Under 2,5 mål 1,85 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: